xFallPvP Rehber Alımları

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: adil
Soyadınız: soybalı
Yaşınız: 22
Skype adresiniz: adilsoybalı
Mikrofonunuz var mı: evet var
Oyun içi isminiz: dambecktv
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel buluyorum ama hile korumasının güçlendirilmesi gerek.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): tekoyuncu adlı serverimde yöneticiyim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): sunucunun hile korumasını güçlendirmek ve sunucuya birçok yenilik getirmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): sunucu kurmak hakkında ve sunucuyu güçlendiricek yeni eklentiler hakkında daha çok bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyunculara saygılı ve hoşgörülü bir şekilde davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: yetkili olursam sunucuya cclogger pulingi, vip code pulingi eklemek isterim. cclogger pulingi hangi komutların denendiğini bulur ve bizde hangi komutların nasıl anlaşıldığını buluruz, vip code ise viplere ait özel komutlar ekler ve oyuncular bu komutları kullanmak için para karşılığında vip alabilirler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: yetkili olursa
Reddedildiniz.

Twd_DarylDixon8

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berke
Soyadınız:sakin
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Kulanmıyorum
Mikrofonunuz var mı:Yok
Oyun içi isminiz:TWD_Daryldixon8
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Efsana Pvvpp
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi Skyblock serverim vardı 50 55 Kulanıcısı vardı vip almıyolar die sw kapandı uazatamadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu seviyırum Hile açılmıyor dürüst oyuncular var Yetkililer bizimle ilgilenio
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):1-2 Haftamı alır Çünkü sizleri tam tanımıyorum tanıyınca evt
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni diğer oyunculardan ayırıan şeyim yok sadece bi server açttım okadar o da kapandı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim Jitter Click yaptığım için :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim ADam Hack açtı Yetk,iilide arkdaşı die banlamadı küfür ettim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Güzel dir kaba davranmam onlar zıt giderse tamam derim haksızlık yapmam arkadaşımda olsa oynyan hile açarsa banlarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım Yetkilerle anlamşamam 1 Hafatmı alır çünkü tanımıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkilele pvp atmayı eklredim 24 saatin 6-7 -8 saati oyunda olabilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: istemedim

adil95

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Adil
Soyadınız: Soybalı
Yaşınız: 22
Skype adresiniz: Adilsoybalı
Mikrofonunuz var mı: evet var
Oyun içi isminiz: DambeckTV
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel buluyorum ama hile korumasının güçlendirilmesi gerek.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Tekoyuncu adlı serverimde yöneticiyim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun hile korumasını güçlendirmek ve sunucuya birçok yenilik getirmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sunucu kurmak hakkında ve sunucuyu güçlendiricek yeni eklentiler hakkında daha çok bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara saygılı ve hoşgörülü bir şekilde davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya cclogger pulingi, vip code pulingi eklemek isterim. cclogger pulingi hangi komutların denendiğini bulur ve bizde hangi komutların nasıl anlaşıldığını buluruz, vip code ise viplere ait özel komutlar ekler ve oyuncular bu komutları kullanmak için para karşılığında vip alabilirler. Para karşılığı vip alan oyunculardan elde ettiğimi bütçe ile serverin ram ve slotunu yükseltebiliriz.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan sileceğim bir şey yok.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berke
Soyadınız:sakin
Skype adresiniz:Kulanmıyorum
Mikrofonunuz var mı:Yok
Oyun içi isminiz:TWD_Daryldixon8
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Efsana Pvvpp
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi Skyblock serverim vardı 50 55 Kulanıcısı vardı vip almıyolar die sw kapandı uazatamadım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu seviyırum Hile açılmıyor dürüst oyuncular var Yetkililer bizimle ilgilenio
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):1-2 Haftamı alır Çünkü sizleri tam tanımıyorum tanıyınca evt
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni diğer oyunculardan ayırıan şeyim yok sadece bi server açttım okadar o da kapandı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim Jitter Click yaptığım için :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim ADam Hack açtı Yetk,iilide arkdaşı die banlamadı küfür ettim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Güzel dir kaba davranmam onlar zıt giderse tamam derim haksızlık yapmam arkadaşımda olsa oynyan hile açarsa banlarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım Yetkilerle anlamşamam 1 Hafatmı alır çünkü tanımıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkilele pvp atmayı eklredim 24 saatin 6-7 -8 saati oyunda olabilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: istemedim
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zyklodanic

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut
Soyadınız:Uzun
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: Zyklodanic
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yeni başladım fakat çok beğendim fazla hack falan yok
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hoş. Hack olmaması fazla çekiyo yani servere bence.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): şuanda biyerde yetkili değilim ama 2 sene falan kendi serveirmde yetkili oldum pvp serverim vardı 200 kişi falan geliyodu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): hem adaletliyim bu serverede adalet yakışır diye düşünüuüorm
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Ben herkesle uyarım her ortama ayak uydururum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaletim .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):bİ KERESİNDE MODLARIMDAN DOLAYI YEMİŞTİM PVP MODLARINDAN BAZILARI HYPİXELDE YASAKMIŞ İŞTE ONDAN YEDM SONRA SKYBLOCK SERVERNDE 10 KİŞİ BANA KÜFÜR ETMİŞTİ ÜST ÜSTE REHBERDE TAKMAMIŞTI ODA SÖVMÜŞTÜ BENDE KÜFÜR ETMİŞTİM REHBERE BANLANDIM
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Küfürden yiyorum arada sırada bana edildiği zaman bende ediyorum bazen o yüzden yiyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Küfür edenlere fazla tahammul edemem ama kendimi de tutabilirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: herkes kardeşimdir ama cok hakaret edenlere ceza veririm tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: yeni spawn
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucunun silinmesi gerke bişeyi yok ama bence spawn değiştirilmeli

MxAcE91

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ufuk
Soyadınız:Sakar
Yaşınız:11
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:MxAcE91
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Muhteşem
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir Yerde Yetkili Olmadım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok Güzel Bir Sunucu Ve İçindeki Herkes Güzel İnsanlar
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sıcak Kanlı Olduğumu Düşünüyorum Ve Herkesle Kolay İletişim Kurabileceğimi Düşünütorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim Biri Bana Burcumu Sormuştu Benim Burcum Koç K Yazmadı Son İki Harf Kaldı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Güzel
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Dah Yeni Mini Gamesler Ve Daha Çok Güzel Maplar Eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Serverin Kötü Bir Yanı Yok Her Şeyi Güzel Dokunmasamda Olur

katrina1023

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ali Bilal
Soyadınız:Kurtuluş
Yaşınız:13
Skype adresiniz:alibilal5553
Mikrofonunuz var mı:var ama bozuk
Oyun içi isminiz:katrina1023
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2.5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):efsane
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):bir faction servrinde rehebridim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çko güzel bi server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pherhes eşit bence :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim birisi teamdan
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim küfür :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):güzeldir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım güzelce
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Dgüzel maplar ekleyebiilirm
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek isterdiniz:serverin kötü bir tarafı yok hiçbir şeyi silmem :D

Son düzenleme:

Işık_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım:Işık
Soyadım:Taşkıran
Skype adresim:Işık Taşkıran
Mikrafonunuz var mı:En kısa zamanda alıcağım yani 1 2 haftaya fln
Oyun İçi İsminiz:Murat35TR farklı olmasının sebebini yetkili olursam yetkililere söylerim
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Yaklaşık 6.yıl oldu
Sunucuyu ne zamandır oynuyorsunuz:Yeni başladım ama deneyimli bir oyuncuyum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Çok güzel bir server.Bağımlılık yapıyor bayağa oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı(donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:Bir skypvp serverında ve MineCS serverında yetkiliydim aynı zamanda kendi rütbeli faction serverım var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet hazır hissediyorum.Nedeni ise başka 2 serverda yetkili olduğum için yetkiye alışık bir insanım ve yetkimi lalığıyla yerine getireceğime inanıyorum.
Neden bu serverda yetkili olmak istiyorsunuz:Çünkü burası çok güzel bir server.Bide bu serverda baya vakit harcamaya başladım.Çünkü çok güzel.Bu serverı bulduğuma çok sevindim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Evet düşünüyorum.Çünkü onlar çok iyi insanlar.
Sizi diğer oyunculardan ayıran şey:Ddürüst bir insanım.Pvpim iyidir.Arkadaş canlısıyım.Adaletsizliğe göz yumamamam.
Hiç ban yediniz mi:Hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi:Yemededim
Oyunculara davranışım nasıldır:Arkadaş canlısı ve iyi yaklaşırım.Yani iyi yaklaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet yetkililere ve oyunculara iyi anlaşırım.Çünkü ben herkese iyi yaklaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sserver çok güzel zaten.Ama eklemem gerekirse SurvivalGames eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Ssunucuda her şey çok iyi olduğu için hiçbir şey silmek istemem

Son düzenleme:

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yeni başladım fakat çok beğendim fazla hack falan yok
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hoş. Hack olmaması fazla çekiyo yani servere bence.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): şuanda biyerde yetkili değilim ama 2 sene falan kendi serveirmde yetkili oldum pvp serverim vardı 200 kişi falan geliyodu
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): hem adaletliyim bu serverede adalet yakışır diye düşünüuüorm
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Ben herkesle uyarım her ortama ayak uydururum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):bİ KERESİNDE MODLARIMDAN DOLAYI YEMİŞTİM PVP MODLARINDAN BAZILARI HYPİXELDE YASAKMIŞ İŞTE ONDAN YEDM SONRA SKYBLOCK SERVERNDE 10 KİŞİ BANA KÜFÜR ETMİŞTİ ÜST ÜSTE REHBERDE TAKMAMIŞTI ODA SÖVMÜŞTÜ BENDE KÜFÜR ETMİŞTİM REHBERE BANLANDIM
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Küfürden yiyorum arada sırada bana edildiği zaman bende ediyorum bazen o yüzden yiyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Küfür edenlere fazla tahammul edemem ama kendimi de tutabilirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: herkes kardeşimdir ama cok hakaret edenlere ceza veririm tabii ki
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucunun silinmesi gerke bişeyi yok ama bence spawn değiştirilmeli
Olumsuz, bizimle değilsin.

Adım:Işık
Soyadım:Taşkıran
Skype adresim:Işık Taşkıran
Mikrafonunuz var mı:En kısa zamanda alıcağım yani 1 2 haftaya fln
Oyun İçi İsminiz:Murat35TR farklı olmasının sebebini yetkili olursam yetkililere söylerim
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Yaklaşık 6.yıl oldu
Sunucuyu ne zamandır oynuyorsunuz:Yeni başladım ama deneyimli bir oyuncuyum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Çok güzel bir server.Bağımlılık yapıyor bayağa oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı(donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:Bir skypvp serverında ve MineCS serverında yetkiliydim aynı zamanda kendi rütbeli faction serverım var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet hazır hissediyorum.Nedeni ise başka 2 serverda yetkili olduğum için yetkiye alışık bir insanım ve yetkimi lalığıyla yerine getireceğime inanıyorum.
Neden bu serverda yetkili olmak istiyorsunuz:Çünkü burası çok güzel bir server.Bide bu serverda baya vakit harcamaya başladım.Çünkü çok güzel.Bu serverı bulduğuma çok sevindim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Evet düşünüyorum.Çünkü onlar çok iyi insanlar.
Sizi diğer oyunculardan ayıran şey:Ddürüst bir insanım.Pvpim iyidir.Arkadaş canlısıyım.Adaletsizliğe göz yumamamam.
Hiç ban yediniz mi:Hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi:Yemededim
Oyunculara davranışım nasıldır:Arkadaş canlısı ve iyi yaklaşırım.Yani iyi yaklaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet yetkililere ve oyunculara iyi anlaşırım.Çünkü ben herkese iyi yaklaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sserver çok güzel zaten.Ama eklemem gerekirse SurvivalGames eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Ssunucuda her şey çok iyi olduğu için hiçbir şey silmek istemem

Adınız:Ali Bilal
Soyadınız:Kurtuluş
Skype adresiniz:alibilal5553
Mikrofonunuz var mı:var ama bozuk
Oyun içi isminiz:katrina1023
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2.5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):efsane
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):bir faction servrinde rehebridim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çko güzel bi server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pherhes eşit bence :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim birisi teamdan
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim küfür :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):güzeldir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım güzelce
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Dgüzel maplar ekleyebiilirm
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek isterdiniz:serverin kötü bir tarafı yok hiçbir şeyi silmem :D

Adınız:Ufuk
Soyadınız:Sakar
Yaşınız:11
Skype adresiniz:
Oyun içi isminiz:MxAcE91
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Muhteşem
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir Yerde Yetkili Olmadım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok Güzel Bir Sunucu Ve İçindeki Herkes Güzel İnsanlar
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sıcak Kanlı Olduğumu Düşünüyorum Ve Herkesle Kolay İletişim Kurabileceğimi Düşünütorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim Biri Bana Burcumu Sormuştu Benim Burcum Koç K Yazmadı Son İki Harf Kaldı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Güzel
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Dah Yeni Mini Gamesler Ve Daha Çok Güzel Maplar Eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Serverin Kötü Bir Yanı Yok Her Şeyi Güzel Dokunmasamda Olur
Olumsuz, bizimle değilsin

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Adınız:Tolga
Soyadınız:Ercan
Skype adresiniz:live:tolga.ercan.tr_1
Oyun içi isminiz:TolgaAgaOfficial
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Tetacraft'da kurucuyum,givecraft'da moderatorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu daha iyi yerlere getirmek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İnsanlarla ilgilenmeyi severim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):xFallPvp sunucusunda hayır.Diğer sunucularda evet.Kurucunun ayrımcılık yapması sonucu.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):xFallPvp sunucusunda hayır.Diğer sunucularda evet.Hak yenmesi sebebiyle,kendimi savunduğum halde mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sıcak kanlı davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:şu an eksiksiz her şey var bence bir şey eklemem istemem,ama ileri zamanlara doğru isteyebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek isterdiniz:Sunucudaki her şey çok güzel hiçbir şey silmem

monsterbuster29

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emre Ömer
Soyadınız:Ergül
Yaşınız:12
Skype adresiniz:emre-pvp
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:monsterbuster29
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)sunucuyu seviyorum çünkü
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bilmiyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Aşağılama yüzünden GG yazdım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir ama küfür edenlerden pek hoşlanmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım genellikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz fazla arena pvp Combo-Nodebuff gibi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz otomatik atmayı silmek düzeltmek

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Tolga
Soyadınız:Ercan
Skype adresiniz:live:tolga.ercan.tr_1
Oyun içi isminiz:TolgaAgaOfficial
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Tetacraft'da kurucuyum,givecraft'da moderatorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu daha iyi yerlere getirmek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İnsanlarla ilgilenmeyi severim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):xFallPvp sunucusunda hayır.Diğer sunucularda evet.Kurucunun ayrımcılık yapması sonucu.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):xFallPvp sunucusunda hayır.Diğer sunucularda evet.Hak yenmesi sebebiyle,kendimi savunduğum halde mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sıcak kanlı davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:şu an eksiksiz her şey var bence bir şey eklemem istemem,ama ileri zamanlara doğru isteyebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek isterdiniz:Sunucudaki her şey çok güzel hiçbir şey silmem
Kısa cevaplar 2 sunucuda yetkilisin ve burada da mı yetkili olmak istiyorsun ?
Bizimle değilsin.

Adınız:Emre Ömer
Soyadınız:Ergül
Yaşınız:12
Skype adresiniz:emre-pvp
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:monsterbuster29
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)sunucuyu seviyorum çünkü
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bilmiyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Aşağılama yüzünden GG yazdım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir ama küfür edenlerden pek hoşlanmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım genellikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz fazla arena pvp Combo-Nodebuff gibi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz otomatik atmayı silmek düzeltmek
Çok kısa cevaplar bizimle değilsin.

iPeetaTaha_V2

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Taha Muhammet
Soyadınız: Şentürk
Skype adresiniz: muhammettaha.senturk
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: iPeetaTaha_V2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Sanırım 1 - 1,5 yıl civarı oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Premium olmadığı için herkesin gelip katılabileceği bir server olduğu için güzel buluyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Iron Donor'um.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yetkili olduğum herhangi bir sunucu yok.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): En çok vakit geçirdiğim server olduğu için oyuncularla ilgilenmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum sağlayacağımı düşünüyorum.Onlarında iyi insanlar olduğunu düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Saçma bir nedenden dolayı sunucuya küfürden ban yedim.Ve hileden ban yedim aynı gün açıldı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Küfür,Aşşağılama,Ağır Küfür'den muteler yedim başka sebeplerden de yedim fakat onlar haksız olduğu için açıldı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hakedene hakettiği gibi davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Şuanda yetkililer ve oyuncular ile aramın iyi olduğunu düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu şuanda olduğu gibi güzel bence fakat bir şey değiştirmek istersem lobiyi değiştirirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan otomatik banı kaldırmak isterdim.