Sunucunun zahmeti var ama krallıkta hiç uğraşmadan minigame falanda açılıyorRealsims mi nedir artık Ona para vermeyin gidin sunucu açın daha iyi :-P
Beni davet et istiyorsan arada sırada gelirim Nick: jackheskettSunucunun zahmeti var ama krallıkta hiç uğraşmadan minigame falanda açılıyor
saatler önce mesaj atmışım ettim diye taslak olarak kalmış dajkdaysdlasd ettim bu arada çok olduBeni davet et istiyorsan arada sırada gelirim Nick: jackheskett
Biliyorum ancak birde bunu ekle:saatler önce mesaj atmışım ettim diye taslak olarak kalmış dajkdaysdlasd ettim bu arada çok oldu
Yalnız bu hesaplar sanamı ait? Krallığa herkesi ekleyemem ne olacağı belli olmazBiliyorum ancak birde bunu ekle:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Evet ikisi de bana ait ancak öbürü ile giremedim.Yalnız bu hesaplar sanamı ait? Krallığa herkesi ekleyemem ne olacağı belli olmaz
Davet ettim sürümünü 1.12.1 olarak girmeyi unutmaEvet ikisi de bana ait ancak öbürü ile giremedim.
Tamam ama sunucuda yoksun.Davet ettim sürümünü 1.12.1 olarak girmeyi unutma
G2A kullanmadıysan açıklıyım durum şöyle işliyor.hah
Hah
HAH
HAH
HAHAHA
HAHAHAHAH
HAHAAHAHAHAHAHAHAH
İngilizceniz varsa okuyun:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Geliyorum bu arada sunucu değil krallıkTamam ama sunucuda yoksun.
Aynı zamanda 3 dolarcık fark ile G2A sheild ile alırsan oyun gelmezse ya para geliyor ya da G2A kendi veriyor ama ben hesap almadım digital code aldım kendi hesabımı açtığım için dolandırılmam söz konusu değilG2A kullanmadıysan açıklıyım durum şöyle işliyor.
1-Parayı G2A'e gönderiyorsun.
2-Ürünü alıyorsun.
3-Eğer bir şikayette bulunmazsan bilmem kaç gün sonra satıcıya para aktarılıyor.
Aynı sistemi hepsiburada, n11, aliexpress gibi siteler de kullanıyor.
Tamamda arkadaşım ordan hesap aldı 2 yıldır kullanıyor zaten G2A epostanın şifresinide vermiş. Ben ise tamamen kendi hesabım için gift code aldım tamamen güvenilir hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Daha G2A'yı kullananları biliyorum eğer dolandırılırsakta G2A sheild sayesinde paramızı iade ediyorlar
Aynı zamanda 3 dolarcık fark ile G2A sheild ile alırsan oyun gelmezse ya para geliyor ya da G2A kendi veriyor ama ben hesap almadım digital code aldım kendi hesabımı açtığım için dolandırılmam söz konusu değil
O şekilde çalışabilir, tam emin değilim ama şikayette bulunsan bile para sana gelmiyorG2A kullanmadıysan açıklıyım durum şöyle işliyor.
1-Parayı G2A'e gönderiyorsun.
2-Ürünü alıyorsun.
3-Eğer bir şikayette bulunmazsan bilmem kaç gün sonra satıcıya para aktarılıyor.
Aynı sistemi hepsiburada, n11, aliexpress gibi siteler de kullanıyor.