Artık Bir Premiumum var! Ama neler oluyor???

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Realsims mi nedir artık Ona para vermeyin gidin sunucu açın daha iyi :-P

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hah
Hah
HAH
HAH
HAHAHA
HAHAHAHAH
HAHAAHAHAHAHAHAHAH

İngilizceniz varsa okuyun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
G2A kullanmadıysan açıklıyım durum şöyle işliyor.
1-Parayı G2A'e gönderiyorsun.
2-Ürünü alıyorsun.
3-Eğer bir şikayette bulunmazsan bilmem kaç gün sonra satıcıya para aktarılıyor.

Aynı sistemi hepsiburada, n11, aliexpress gibi siteler de kullanıyor.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Tamam ama sunucuda yoksun.
Geliyorum bu arada sunucu değil krallık :D

2-Ürünü alıyorsun.
3-Eğer bir şikayette bulunmazsan bilmem kaç gün sonra satıcıya para aktarılıyor.

Aynı zamanda 3 dolarcık fark ile G2A sheild ile alırsan oyun gelmezse ya para geliyor ya da G2A kendi veriyor ama ben hesap almadım digital code aldım kendi hesabımı açtığım için dolandırılmam söz konusu değil

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Breakthgrouth adlı arkadaşa katılıyorum ingiliz sunucularda çok güzel ortam kuruluyor çok yardım ediliyor bazen türklere rastlıyorum bende

Konuya dönersek;

Ben ucuza premium satış site sahiplerinden biriyim yaklaşık 50 premium sattım hiçbirinden şikayet almadım her site öyle değil. (Uyarı verecek yetkilere bilgilendirme olsun şu anda satmıyorum yani satış yapmıyorum) Üstelik bende 5 tlye falan premium aldım ve 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

MCTDark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yabancı büyük premium sunucularda alamayacağın zevki bazı yabancı crackli sunucularda alabileceğinde bi gerçek, sevdiğin neyse onu bul. ha bu arada yabancı premium sunucularda olan türklerin %70'i sinir eden egolu salakca küfür eden tipler

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Tamamda arkadaşım ordan hesap aldı 2 yıldır kullanıyor zaten G2A epostanın şifresinide vermiş. Ben ise tamamen kendi hesabım için gift code aldım tamamen güvenilir hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Daha G2A'yı kullananları biliyorum eğer dolandırılırsakta G2A sheild sayesinde paramızı iade ediyorlar
Aynı zamanda 3 dolarcık fark ile G2A sheild ile alırsan oyun gelmezse ya para geliyor ya da G2A kendi veriyor ama ben hesap almadım digital code aldım kendi hesabımı açtığım için dolandırılmam söz konusu değil

Shield hiçbir şeye yaramıyor. Aşağıdaki linklerin hepsinin Shield aldığına eminim ve hala dolandırıldık diyorlar:

2-Ürünü alıyorsun.

O şekilde çalışabilir, tam emin değilim ama şikayette bulunsan bile para sana gelmiyor

Bu linktekilerin çoğu şikayet edip ticket'larının satıcının tarafına kapanmasından şikayetçi, ki çoğu zamanlar IQ'sü 8 olan birinin bile alıcı tarafına kapanmasını ve para iyadesi edilmesini bileceği şikayetler bunlar.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Toplam 3 hesabım var.
1. Minecraft.net den aldım.
2. Plati.ru
3. Plati.ru
1. Hesap yoluna devam ediyor. 2. de aynı şekilde ama hiçbirşeyi değiştiremiyorum. 3. E-mailini çaldım. 0 orijinal premium hesap yapdım.