IP: NovaSurvival.batihost.com >> 1.10.x | 1.11.x | 1.12.x | Demir Eşyalar Artık Craft Edilebilir !!

iskimplex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hocam şimdi ben ne desem de geç artık pek bir işe yaramayacak ama başlıca olması gerekenler şudur;

/kit olmayacak
/home olacak fakat max 1
/chest olmayacak
/back olmayacak
/rastgeleışınlan olmalı yada /wild yada /randomtp
en önemliside sizi diğer serverlerden ayıran şeyler olmalı..

gördüğüm kadarıyla serveriniz diğerlerinden gayet farklı.. akşam açılışın ilk dakikasında orda olacağım...

kolaylıklar :) 9/10

ha bu arada ayni ip ile aynı gün giriş yapınca şifre sormama ve takas olsa güzel olur

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim işim survival ama gerçekten artık yorum yapılmasını hak eden sunucular pek bulunmuyor.
Yıl olmuş 2017, 2018 olacak 3-4 ay sonra halen 1.7 sürümünü kullanıyorsunuz. Yapmayın, yazıktır. Nedenlerini sorsak "pc kasıyor" dersiniz ama yalan.

Hadi 1.7 olmanızı kabul ettim, sizi diğer sunuculardan ayıran tek özellik yok. Aynı zihniyet, aynı düşünce. Yine de başarılar dilerim.
1.11 sürümü ve sonrasını tercih ederseniz bana özel mesaj atın destek verebilirim :)
Kardeşim 1.7 değiliz ki 1.8 1.9 diyorum sunucu 1.8 üzerine kurulu diyorum
saolasın

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.7 ile giriş var, 1.8 üzerine kurulu değil
1.7 ile giriyorsa, 1.7'nin dünyasını kullanırsın 1.7'nin özelliklerini kapsarsın.
Kardeşim 1.7 ilede girebilirsin 1.8 ile de kullandığım spigot sürümü 1.8.8 dünyayı oluşturduğum sürüm 1.8.8 hadi onu geçelim oyunda tavşan var kardeşim flama var
Spigot 1.8.8 yaz google a video falan bulabilirsen izle bence
Teşekkür ederim

Kardeşim 1.7 ilede girebilirsin 1.8 ile de kullandığım spigot sürümü 1.8.8 dünyayı oluşturduğum sürüm 1.8.8 hadi onu geçelim oyunda tavşan var kardeşim flama var
Spigot 1.8.8 yaz google a video falan bulabilirsen izle bence
Teşekkür ederim
Sanırım demek istediğini anladım kardeşim özür dilerim.
1.7 ile giriş yoktu heralde 1.8 1.9 bide heralde 1.10 giriş yapabiliyordu hemen siteyi ve konuyu düzelteceğim

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bencede Server Açılmadan Önce 34 Dakikada Serveri 1.12 Yapabilme İmkanınız Varsa Yapın Daha Çok İlgi Çeker Serveriniz...

DataTech

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çekemeyen birkaç densiz "sunucu" sahibi serverimize saldırı atıyor, sıkıntı yok en kısa sürede açıyoruz :)