Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Ufak bir bilgilendirme:
Eskiden bir yere su koyduğumuz da etrafında boşluk bulunan bloklar (Çit tarzı) ile kapladığımız da su sızmazdı. Artık suyun etrafına boşluk bırakan bloklar ile kaplarsak su sızacaktır.

Önce ki:

Sonra ki:

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ufak bir bilgilendirme:
Eskiden bir yere su koyduğumuz da etrafında boşluk bulunan bloklar (Çit tarzı) ile kapladığımız da su sızmazdı. Artık suyun etrafına boşluk bırakan bloklar ile kaplarsak su sızacaktır.

Önce ki:

After:

Fark ettim de artık su ile ot ve çiçekleri temizleyemeyeceğiz :(

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Bence bu sürümde otları temizlemek için bi alet ekleyecekler. Çünkü mercan toplamak istediğimizde suyun altında yavaş kazıyoruz bir de elle daha yavaş kazıyoruz. Bu yüzden bir şey eklemeliler.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bence bu sürümde otları temizlemek için bi alet ekleyecekler. Çünkü mercan toplamak istediğimizde suyun altında yavaş kazıyoruz bir de elle daha yavaş kazıyoruz. Bu yüzden bir şey eklemeliler.

Mercanın daha bir amacı yok ki.Neden toplayacaksın?

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla Minecon da gösterilen yenilikler 1.14'ün ilk ve son yenilikleri değiller. 1.13 sürümü yayınlanasaya kadar 1.14 sürümü için yenilikler eklemeye devam edecekler.
Yani, Minecon esnasında görmediğimiz özelliklerin de eklenmesi bekleniyor.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Wikinin 1.14 sayfasında sürüm resmi olarak şunu gördüm dikkatimi çekti. Acaba yüzme animasyonu mu ekleniyor.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Wikinin 1.14 sayfasında sürüm resmi olarak şunu gördüm dikkatimi çekti. Acaba yüzme animasyonu mu ekleniyor.

Buradan iki şey çıkarılıyor.Bir yunuslar eğitimi mümkün olmayacak.İkincisi dediğin gibi yüzme animasyonu gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...