Fark ettim de artık su ile ot ve çiçekleri temizleyemeyeceğizUfak bir bilgilendirme:
Eskiden bir yere su koyduğumuz da etrafında boşluk bulunan bloklar (Çit tarzı) ile kapladığımız da su sızmazdı. Artık suyun etrafına boşluk bırakan bloklar ile kaplarsak su sızacaktır.
Önce ki:
![]()
After:
![]()
I didn't understand.Fark ettim de artık su ile ot ve çiçekleri temizleyemeyeceğiz
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmıyorum, çünkü B mob'u okyanus/sualtı ile alakalı değil.
Eskiden suyun geldiği yerlerde ot ve çiçekler direk yere düşüyordu. Artık içlerinden geçiyor. Şekil B'de çitlerin içindeki otlar.I didn't understand.
Survival oyunuma 2 ot temizlikçisi arıyorum haftalık 20 lira maaş vericemEskiden suyun geldiği yerlerde ot ve çiçekler direk yere düşüyordu. Artık içlerinden geçiyor. Şekil B'de çitlerin içindeki otlar.
Mercanın daha bir amacı yok ki.Neden toplayacaksın?Bence bu sürümde otları temizlemek için bi alet ekleyecekler. Çünkü mercan toplamak istediğimizde suyun altında yavaş kazıyoruz bir de elle daha yavaş kazıyoruz. Bu yüzden bir şey eklemeliler.
Bana dekorasyon eşyaları haricinde bir amacı olmayan eşya/blok söyle.Mercanın daha bir amacı yok ki.Neden toplayacaksın?
Kaktüs var.Sistemler için ve para kasmak için kullanılıyor.Bana dekorasyon eşyaları haricinde bir amacı olmayan eşya/blok söyle.
Boya yapılıyor boyadanda havai fişek yapılıyor ._.Kaktüs var.Sistemler için ve para kasmak için kullanılıyor.
Buradan iki şey çıkarılıyor.Bir yunuslar eğitimi mümkün olmayacak.İkincisi dediğin gibi yüzme animasyonu gelecek.Wikinin 1.14 sayfasında sürüm resmi olarak şunu gördüm dikkatimi çekti. Acaba yüzme animasyonu mu ekleniyor.![]()