- En iyi cevaplar
- 0
Okumaya üşendim ağabeyim ne yapıyorsun ?
İyiyim sen ne yapıyorsun?
Okumaya üşendim ağabeyim ne yapıyorsun ?
Nasılsın? Demedim ne yaptığını sordum. Kanserİyiyim sen ne yapıyorsun?
Nasılsın? Demedim ne yaptığını sordum. Kanser
Hakiki craft_man, 2014 senesinin aralık ayında Konu Dışı - Genel bölümündeki birkaç konuyu taşırken ortadan kayboldu. Görüldüğü gibi samimi özellikleriyle tam bir Minecraft Türkiye admini...
2015'te forum üyelerine craft_man olarak yutturulan çakma admin @craftman, tam bir Steve'di. Fırsat buldukça üye banlardı ve sürekli "" ifadesini kullanırdı. Bu kadar gülecek ne vardı?
Edebiyatım ne dediğine anlamaya yetmedi.Yaşadığın bölgeye "sarcasm" yağmıyor sanırım pek.
Allahaşkına belli bir düzeyin üstünde tariz anlayabilen biri gelsin karşıma ya. Sonra açıklama yapmakla uğraşıyorum.
Edebiyatım ne dediğine anlamaya yetmedi.
valla benimki deYaşadığın bölgeye "sarcasm" yağmıyor sanırım pek.
Allahaşkına belli bir düzeyin üstünde tariz anlayabilen biri gelsin karşıma ya. Sonra açıklama yapmakla uğraşıyorum.
Yaşadığın bölgeye "sarcasm" yağmıyor sanırım pek.
Bazen bizde neler yazmak istiyoruz ama, iste forum kuralları. İğneleme falan..Edebiyatım ne dediğine anlamaya yetmedi.
Yöneticilere inat yaşa...Bazen bizde neler yazmak istiyoruz ama, iste forum kuralları. İğneleme falan..
Ekli dosyayı görüntüle 67134
Konuya girip yaşlı edebiyatı yapacaktım ki benden yaşlısı varmış. Pirim buyrun müsade sizindir.Benden eskisi mezarda.
Forumun 40. Üyesi olarak hala aktifim.
Kaydolduğumda ortaokuldaydım. Seneye mimarlıktan mezun olacağım. İyi zaman geçmiş.
Eski nickim Astrawar3 beni öyle tanımış olabilirsinKonuya girip yaşlı edebiyatı yapacaktım ki benden yaşlısı varmış. Pirim buyrun müsade sizindir.
Profilim 6. yaşına girmiş aralıkta. Sırf profilin yaşına hürmeten arada uğruyorum foruma. İlk neden üye olduğumu bile hatırlamıyorum. Ben de isterdim şu anda şu fakültede okuyorum yazmayı. Ama 1 sene rötarlı geliyor benimkisi. Bu sene olacak umarım.
Seni hatırlıyorum!Şimdi üstteki arkadaş hortlattığı için ben yorum yazınca ceza almıyorum değil mi. Herkese selam! Ben de döndüm gibimsi bir şey