Eskiler ve Pek de O Kadar Eski Olmayanlar...

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hakiki craft_man, 2014 senesinin aralık ayında Konu Dışı - Genel bölümündeki birkaç konuyu taşırken ortadan kayboldu. Görüldüğü gibi samimi özellikleriyle tam bir Minecraft Türkiye admini...

2015'te forum üyelerine craft_man olarak yutturulan çakma admin @craftman, tam bir Steve'di. Fırsat buldukça üye banlardı ve sürekli ":D" ifadesini kullanırdı. Bu kadar gülecek ne vardı?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D Bu kadar gülecek ne vardı :D :D :D :D :D :D :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bazen bizde neler yazmak istiyoruz ama, iste forum kuralları. İğneleme falan..
Ekli dosyayı görüntüle 67134
Yöneticilere inat yaşa...

Yöneticiler ban atıyor diye iğneleme doğmaktan vazgeçmez.

Vs. Vs. ...

Pardon, ölüm uykunuzdan uyandırıyorum ama...

Aranızda LoL oynayan varsa şu konuya bir bakmasını rica ediyorum.

(Kendi konumda yine kendime ait başka bir konunun reklamını yapmak yasak değil sanırım?)

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Benden eskisi mezarda.
Forumun 40. Üyesi olarak hala aktifim.
Kaydolduğumda ortaokuldaydım. Seneye mimarlıktan mezun olacağım. İyi zaman geçmiş.
Konuya girip yaşlı edebiyatı yapacaktım ki benden yaşlısı varmış. Pirim buyrun müsade sizindir.
Profilim 6. yaşına girmiş aralıkta. Sırf profilin yaşına hürmeten arada uğruyorum foruma. İlk neden üye olduğumu bile hatırlamıyorum. Ben de isterdim şu anda şu fakültede okuyorum yazmayı. Ama 1 sene rötarlı geliyor benimkisi. Bu sene olacak umarım.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuya girip yaşlı edebiyatı yapacaktım ki benden yaşlısı varmış. Pirim buyrun müsade sizindir.
Profilim 6. yaşına girmiş aralıkta. Sırf profilin yaşına hürmeten arada uğruyorum foruma. İlk neden üye olduğumu bile hatırlamıyorum. Ben de isterdim şu anda şu fakültede okuyorum yazmayı. Ama 1 sene rötarlı geliyor benimkisi. Bu sene olacak umarım.
Eski nickim Astrawar3 beni öyle tanımış olabilirsin :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi üstteki arkadaş hortlattığı için ben yorum yazınca ceza almıyorum değil mi. Herkese selam! Ben de döndüm gibimsi bir şey

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman bu arkadaş ceza almıyorsa bende almıyorum. Bende döndüm ailem ile beraber <OlymposBT>