Yardım Plugin Önerir Misiniz?

SchoFieldd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.15.2
Tekrardan Merhaba. Sizden 1-2 ufak isteğim olacaktı. Bunların hepsi 1.15 uyumlu olursa mutlu olurum :)
1-Motd Plugini. sayfayı her yenilediğimde motd de başka yazı çıkmasını istiyorum(3 tane şey yazar isem döngü şeklinde) bunu bir kaç sunucuda gömüştüm hoşuma gitmişti.

2- otomatik Lag silici, sunucuyu pek yormayan bir plugin var mı acaba ?

3- 1.15 uyumlu Oyuncuları öldürdüğümüzde kafa düşürme plugini varmı acaba?

4- Süreli Vip yapma plugini var mı? örnek olarak /sürelivip <Nick> vip 30day veya saatlik olarak. VipZero öneren arkadaşlar için, kullanmayı bilmiyorum maalesef :/

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @SchoFieldd,
Biraz araştırdım fakat fazla bir şey bulamadım o yüzdem sadece 4 dün cevabını verebilirim şimdilik oda Timed Ranks plugini diyebilirim. "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"

Diğerlerini de biraz daha araştıracağım.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Otomatig lag siliciye Clear Lag kullan.

1.15 uyumlu kafa düşürmeyede PlayerHead kullan

Süreli vip plugininede VipZero yu kullan.

İyi forumlar..
Hepsini güzel söylemişsin cidden o clearlagg plugini falan hiç aklıma gelmedi nedense :D ama VipZero plugini 1.8 de kaldı devam sürümü yok o yüzden Timed Ranks plugini önerdim.

JoyEggeY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
4
Hepsini güzel söylemişsin cidden o clearlagg plugini falan hiç aklıma gelmedi nedense :D ama VipZero plugini 1.8 de kaldı devam sürümü yok o yüzden Timed Ranks plugini önerdim.
ayn de vip zero 1.14.4 içinde çıkarılda github dan felan bulabilir gene ben kullandım 1.14.4 de