Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ranork sorum olucaktı : 1) Bi alana girdiğinizde örneğin pazarda '' bu pazarın sahibi nick '' gibi veya bi alana girince '' buraya hosgeldiniz '' yazısı çıkan pluginin adı nedir ? 2) Maden eventlerinde cevherler karisik yerlestiriliyor bunu sağlayan pluginin adı nedir ? ( örneğin nomercy de öyle )
1: Factions 2: WorldEdit

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ranork teşekkürler ama bana göre son plugin gereksiz :)
/gamerule keepInventory true
ile de itemlerin dökülmesi engelleniyor. (gerçi sen biliyosun ama bilmeyenler ve benim gibi plugini indirmeye üşenenler için) :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle oyunum orjinal değil belirtiyim.
Pluginler iyi hoş bende kendime server kurmayı (sanırım onu yaptım), w.e kullanayı ve pluginleri denemeyi istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok.
Plugin klasörüne atın gibisinden yazılar var acaba sadece orjinal oyunlarda mı oluyor yoksa premiumsuz da yapılabilrmi?
yardımcı olabilicek birisi varsa sevinirim;
NOT: 1.4.7 için...

[email protected]
Şimdiden teşekkürler.

Not: Yaşım 19, çocuktur vb. diyip takmayanlar olabilir :) söliyim dedim :)
Demesen çocuktur diye takmıycaktım cidden :D
Benimde oyunum orjinal değil (hiçbir zaman bir oyuna para yatırmam) Ancak serverim var diğerlerinden tek farkı hamachi kullanmak zorundasın :)
Ağına 3-4 kişi bul bukkiti kur server.properties ayarlarını yap launcerden (yada start.bat) serveri aç ve giriş yap hiçbir ayar yapmak zorunda değilsin bluginler konusunda
tabi eğer ayarlı TR paket indirdiysen bu kadarı yeterli gelmemiştir eminim saat 6:30 ben okula kaçar gelince detaylı anlatırım :D

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle oyunum orjinal değil belirtiyim.
Pluginler iyi hoş bende kendime server kurmayı (sanırım onu yaptım), w.e kullanayı ve pluginleri denemeyi istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok.
Plugin klasörüne atın gibisinden yazılar var acaba sadece orjinal oyunlarda mı oluyor yoksa premiumsuz da yapılabilrmi?
yardımcı olabilicek birisi varsa sevinirim;
NOT: 1.4.7 için...

[email protected]
Şimdiden teşekkürler.

Not: Yaşım 19, çocuktur vb. diyip takmayanlar olabilir :) söliyim dedim :)
Sunucularda orjinal olmayanlar için yapılan bir ayar bulunmakta, yani buna online mode deniyor. Sanırım asıl fikir çıktığında kendi bilgisayarında denemek için çıkmış ama biz onu kullanarak crackli oyunculara açıyoruz sunucuyu :) Altta verdiğim linkteki anlatımı oku. Online mode vs. ayarlarını oradan öğrenirsin zaten :)
https://forum.gamer.com.tr/threads/bukkite-başlangıç-0dan-minecraft-serveri-kurmak-ve-yönetmek.48119