Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Ben Survival Games Serverimi Kurdum Hersey Hazır Ancak Admin OLmayan Arkadaş Girerken No Permissions Diyor Bunu Nasıl Halledebilirim Cevabını Bılıyorsan Cevaplarmısın ?
Group manager, PermissionsEx gibi bir plugin kullanmanız gerek..

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

g3n3t1c_err0r

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandır şu komutlara bakıyorum ama bir türlü pluginini bulamadım. /me komutu zaten oyunun komutlarında var peki şu aşağıdaki komutları kapsayan bir plugin yok mu?
  • /do komutu
  • /f komutu
  • /ba komutu
  • /ooc komutu
  • /nick komutu (nick değişimi için.) (Örnek: /nick John July)
Zaten rpg oynayanlar anlamlarını bilir. Bana gönderirseniz çok sevinirim. Lütfen, sizden rica ediyorum. İyi akşamlar dilerim.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandır şu komutlara bakıyorum ama bir türlü pluginini bulamadım. /me komutu zaten oyunun komutlarında var peki şu aşağıdaki komutları kapsayan bir plugin yok mu?
  • /do komutu
  • /f komutu
  • /ba komutu
  • /ooc komutu
  • /nick komutu (nick değişimi için.) (Örnek: /nick John July)
Zaten rpg oynayanlar anlamlarını bilir. Bana gönderirseniz çok sevinirim. Lütfen, sizden rica ediyorum. İyi akşamlar dilerim.

ooc filan bilmiyorumda,
nick komutu essantials plugininde var.
belki diğerleride vardır tüm komutlarını bilmiyorum :)

Aho315

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben birkaçtane plugin attım ondan sonraki atığım pluginler çalışmıyor ne yapabilirim ??

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben birkaçtane plugin attım ondan sonraki atığım pluginler çalışmıyor ne yapabilirim ??
hangi pluginleri attın,çalışmadığı kanısına nerden vardın,hangi hata mesajlarını veriyor,bukkit mi ?
lafı taksit taksit anlatacağınıza toptan satış yapın bizde anlıyalım :)

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ranorkk birde level pluginini ekler misin? böyle canavar kestikçe level artsın level artıkça daha fazla vurma filan gelsin