Minecraft Nasıl Minecraft Oldu,her şey Nasıl Başladı?

Devam etmemi istermisiniz?

• Evet

Kullanılan: 28 84.8%
  • Hayır

Kullanılan: 5 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    33

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende beğendim :) devam ettir bence

Gece Gece korktum rüyamda zombi tekmelersem şaşırmıcam
Hikaye güzel devam.

beğendim, devam edebilirsin :sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak:

Devam et bakalim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sizin düşünceleriniz benim için çok önemli.teşekkürler!

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancı biri bununla ilgili bir video çekmişti, o adamın fikrine göre'de uçakla düşüyorlardı.

cmrcmr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikayen güzel beğendim ama betimleme ve pekiştirmeleri kullanırsan daha güzel olacaktır hikayen.

Yarı baygın bir şekilde uzanıyordu Steve. Aşağıdan duyduğu gizemli bir sesle yerinden fırladı. Uykusuzluktan kan çanağına dönmüş gözleri ile sesin kime ait olduğunu kavramaya çalıştı. Bu ses ona tanıdık geliyordu. Acaba düşündüğü kişi miydi? Ufuktan gelmeye başlayan gemi misali ortaya çıktı kardeşi Mark.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hikayen güzel beğendim ama betimleme ve pekiştirmeleri kullanırsan daha güzel olacaktır hikayen.

Yarı baygın bir şekilde uzanıyordu Steve. Aşağıdan duyduğu gizemli bir sesle yerinden fırladı. Uykusuzluktan kan çanağına dönmüş gözleri ile sesin kime ait olduğunu kavramaya çalıştı. Bu ses ona tanıdık geliyordu. Acaba düşündüğü kişi miydi? Ufuktan gelmeye başlayan gemi misali ortaya çıktı kardeşi Mark.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bun bana göre aşırıya kaçıyor.zaten betimlemedende anlamam.o yüzden doğruca yazmak iyi geliyor.[DOUBLEPOST=1375696326,1375696288][/DOUBLEPOST]
Yabancı biri bununla ilgili bir video çekmişti, o adamın fikrine göre'de uçakla düşüyorlardı.

kim çekmiş biliyorsan isminii verirmisin?bende bakayım bir ara.

MaSTRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oww ! Aklımda devamı çok pis bir şekilde canlandı,sen ettir devamını.Kendine güveniyorsan olayları iyi müthiş bir şekilde detaylandırarak aralara doldurucu metinler katar up uzun şeyler yazmaya çalış.Hergün bölüm bölüm şeklinde yayınla,tutar bence.+1 (Bu biraz basit olmuş genede bi sürükleyici hissi veriyor :) )

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kalığımız yerden devam(bu bölüm uzun olacak)
3.Küpler?
Steve,attığı çığlıkla yerde yatan kardeşi Mark'ı uyandırdı.
-Ma-ma-Mark!
-Ne oldu bize?!
-Bilmiyorum!Biraç yaratık araca saldırdı!Sonra bir patlama oldu!Ama araç yok.Birileri almış olmalı.Ayrıca neden bir küplere dönmüşüz?
-Belkide Öldük...
-Hayır.Ölseydik bence bu şey bizi göremezdi,dedi önündeki beyaz uçan yaratığı göstererek.O arada bir parlama oldu.Yan taraftaki ev bir anda küle döndü.Sokaktaki ve nehrin kıyısındaki bütün evler yıkılmıştı.Her yerde yeşil yaratıklardan vardı.Bazı yeşil yaratıklar,dört ayaklı ve elleri olmayan,tısss diye ses çıkararak gezen yaratıklara(Creeper) dönüşürken,bazıları yeşil derilerini soyup etraftaki eşyalarla kendilerine ok ve yay yapıyordu(Skeleton).O arada patlatılma sırasının kendi evi olduğunu gören Mark,Steve ile arka kapıdan bahçeye çıktı.Bu arada evleri dahil herşeyin yavaşça küpe dönüştüğünü farkettiler.Bu Küplerden oluşan yaratıklar herneyse Steve ve Mark'ı takip ediyordu.O arada beyaz uçan yaratıklardan biri Steve ve Mark'a alev toplarından fırlattı.Steve ve Mark ani bir hareketle kurtuldular ama evleri ve içindeki yaratıklar patlayıp paramparça oldu.Steve bahce çitinden atlayıp arkadaki ormana koştu.her şey küplere dönüşüyordu.Ancak arkasına baktığında,Mark orada yoktu.Tabi ya,Mark hala çitlerin oradaydı!Hemen kardeşini kurtarmalıydı.O arada yerde dolaşan onlarca gümüş rengi balığımsı varlık,aynı anda Steve saldırdı(Silverfish).Steve hızlıca üstlerinden atladı ve bir hareketle hepsini yere serdi.Yaratıklar küpleşmiş toplağa doğru ilerledi ve bir anda ortada kayboldu.Yerde yatan ölü gümüş yaratıklar ise bir anda toz olup gitti.Steve yoluna devam etti.Arkasında bir şey varmı diye ara sıra kontrol ediyordu.Ama karanlığın içinde onun göremeyeceği kadar hızlı hareket eden bir şey vardı.O uzun siyah yaratık(Enderman),bir anda atılarak Steve çitin üzerinden atlayacakken kolunu tutup yere çalıverdi!Steve ne yapacaktı?
Devamı ya akşam ya da yarın sabah gelir arkadaşlar.[DOUBLEPOST=1375735482,1375705176][/DOUBLEPOST]4.Spawn
Steve bir hamle ile yerdeki uzun onun parçasını aldı(stick).Canavara doğru savurmaya başladı.Canavar Steve'in anlayamadığı bir dilde bağırdı ve arkasından arkadaşları geldi(1.6'da gelen bir eklenti).Steve birinin ayağına vurdu.ve uzun yaratık yere düştü.
Diğerine ani bir hareketle atıldı ama saldırdığı yaratığın yanındaki yaratık bir vuruşta Steve'i yere savurdu.Steve bayıldı ve yaratıklar mor mor parıldayıp bir anda yok oldular.Steve sbaha kadar baygın kaldıktan sora bir yaratığın inleme sesi ile uyandı.
Yeşil derili yaratıklar ve zombiler yanıyordu.Mark ise ortada yoktu.Çitin üstünden atladı ve bahçeye girdi.Sonra kapıyı açmak için uzandı ama kapı açılmadı.Kapınında küpleşmiş olduğunu farketti.Bir anda kapıyı yumruklamaya başladı.Bunu istemli yapıyordu;içinden bir sese öyle yapmasını söylüyordu.Kapı bir anda yok oldu ve minyatür bir kapı yere düştü.Kapı yere düştüğü sıralarda yukarda Mark'ın bağırma sesleri duyuldu.Steve yukarı çıktı ama artık çok geçti...O arada Mark kendi yatağının üzerinde belirdi,Kalktı ve ona saldıran yaratığı yumruk darbesiyle yere çaldı!Acaba bu nasıl oldu?
Yarın akşam devamını yazarım.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güzelmiş Helal Olsun Okurken Hiç Sıkılmadım,
Edit : Kitap Okumayı Sevmem

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzelmiş Helal Olsun Okurken Hiç Sıkılmadım,
Edit : Kitap Okumayı Sevmem

teşekkürler.
Bu arada 5. bölümü kişisel nedenlerden dolayı yarın gelicek.[DOUBLEPOST=1375862838,1375809816][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar dün yazamadığım için özür dilerim kişisel bir sebepten dolayı yazamadım.Ve bu yüzden bu bölüm uzun olacak.
5.Diğerleri
Steve:Bunu nasıl yaptın?
-Bilmiyorum!
-Neyse,bunu düşünmein vakti değil.Şimdi birşeyler yapıp şehirden çıkmak gerek.Sonra tüm herşeyin neden küpe döndüğünü buluruz.
Şehirden kaçamayız.Bazı yaratıklar şehrin etrafına camdan bir kubbe yaptı(Bkz. hunger games) .sonra sabah ışıkları heryere vurunca bir anda yandılar.
-Bu yüzden demek bütün sokaklar boşaldı!Bunu onlara karşı kullanabiliriz.Ama ilk önce yardım bulmalıyız.Mutlaka bizim gibi etrafta dolanan mülteciler olmalı.
-Az önce bir adamı onlarca zombi kovalarken gördüm.ardından bana saldırdılar ve se-
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMM!!!!
O arada bütün bina birkaç beyaz yaratık tarafından patlatıldı ve Steve bayıldı.Mark kapı tarafına ve merdivenlerden aşağı uçtu.
Yere düşerken çıkardığı ses,evdeki diğer yaratıkların ona yönelmesine sebep oldu.Yaklaşık 1 Creeper(artık kendi isimlerini söyleyeceğim)Ve 3 zombi Mark'ın peşine takıldı.Mark Steve'in yanına gitmeye çalıştı ama eğer giderse ikiside ölürdü.
Kırık arka bahçe kapısından çıktı ve çitlerden yandaki eve atladı.Oradaki insanların zombiler tarafından öldürülüşünü izledi...
Bu hiç hoşuna gitmemişti;Sonunda dayanamayıp camı kırarak içeri girdi ve kızı kurtardı.Ama ailesi için çok geçti...Mark arka taraftan gelen yaratıkları görünce çocuğu da alıp kaçmaya başladı.Steve ise hala oradaydı,ve baygındı.Bir süre sonra uyandı.Evdeki Creeper'lardan biriyukarıya çıkan merdiveni kullanmayı öğrenmiş olmalıydı.Garip bir "sssssssssss" sesinden sonra
yan taraftan diğer yaratıklarında gelmeye başladıklarını Görünce hızlı bir hareketle yerde olan dolap kapağını açtı ve içine girip saklandı.o arada Mark'ın sözleri akılına geldi,bu yaratıklar ışıktan korkuyor olmalıydı. elini dolaptaki giysilerin içine attı,buralarda bir yerlerde fener olmalıydı.Sonunda bir şey tuttu.Bu giysi değildi,fenerde değildi,ve kıpırdanıyordu.Bu,ona ormanda saldıran gri renkli küçük yaratıklardı!Hemen dolaptan dışarı fırladı.Ama o sırada bir Zombi onu gördü.Yerdeki feneri gördü,üstüne atıldı.Eline aldı ama çalışmıyordu.Bir dakika,yukarıda kocaman bir delik vardı,Yerde de bir ayna vardı.Hemen aynayı kaptı.O arada bazı yaratıklar içeri girdi,Steve onlara doğru iyi bir açı tutturdu ve yaratıklar yanmaya başladı.Yaratıklaran sadece tıslayan kaldıOnu bir tekmede yere yıktı ama yaratık bir bomba gibi patlayıverdi.Steve kaçmayı başardı ama patlama yüzünden hasar haldı.Hemen dışarı çıktı.Ghastlar ona saldırdı ve o da ghastların attığı ateş topuna vurdu.Bunu da içgüdüsel olarak yapmıştı.Alev topu yön değiştirdi veghasta çarptı,ghast bir anda süzülerek suya çakıldı(1. bölümde söylemeyi unuttum Steve ve Mark nehir kenarındaki 2 katlı bir evde yaşıyorlar)!Hemen koştu ve diğer ghastların onu görmediğini umarak parkati ağaçların arasına girdi.Düşünmeye başladı.İlk önce Mark'ımı bulacaktı yoksa başka insanlar ve erzakmı?(buna oy verin aşağı yazın)
Bu size yarına kadar yeter.iyi günler!

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
teşekkürler.
Bu arada 5. bölümü kişisel nedenlerden dolayı yarın gelicek.[DOUBLEPOST=1375862838,1375809816][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar dün yazamadığım için özür dilerim kişisel bir sebepten dolayı yazamadım.Ve bu yüzden bu bölüm uzun olacak.
5.Diğerleri
Steve:Bunu nasıl yaptın?
-Bilmiyorum!
-Neyse,bunu düşünmein vakti değil.Şimdi birşeyler yapıp şehirden çıkmak gerek.Sonra tüm herşeyin neden küpe döndüğünü buluruz.
Şehirden kaçamayız.Bazı yaratıklar şehrin etrafına camdan bir kubbe yaptı(Bkz. hunger games) .sonra sabah ışıkları heryere vurunca bir anda yandılar.
-Bu yüzden demek bütün sokaklar boşaldı!Bunu onlara karşı kullanabiliriz.Ama ilk önce yardım bulmalıyız.Mutlaka bizim gibi etrafta dolanan mülteciler olmalı.
-Az önce bir adamı onlarca zombi kovalarken gördüm.ardından bana saldırdılar ve se-
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMM!!!!
O arada bütün bina birkaç beyaz yaratık tarafından patlatıldı ve Steve bayıldı.Mark kapı tarafına ve merdivenlerden aşağı uçtu.
Yere düşerken çıkardığı ses,evdeki diğer yaratıkların ona yönelmesine sebep oldu.Yaklaşık 1 Creeper(artık kendi isimlerini söyleyeceğim)Ve 3 zombi Mark'ın peşine takıldı.Mark Steve'in yanına gitmeye çalıştı ama eğer giderse ikiside ölürdü.
Kırık arka bahçe kapısından çıktı ve çitlerden yandaki eve atladı.Oradaki insanların zombiler tarafından öldürülüşünü izledi...
Bu hiç hoşuna gitmemişti;Sonunda dayanamayıp camı kırarak içeri girdi ve kızı kurtardı.Ama ailesi için çok geçti...Mark arka taraftan gelen yaratıkları görünce çocuğu da alıp kaçmaya başladı.Steve ise hala oradaydı,ve baygındı.Bir süre sonra uyandı.Evdeki Creeper'lardan biriyukarıya çıkan merdiveni kullanmayı öğrenmiş olmalıydı.Garip bir "sssssssssss" sesinden sonra
yan taraftan diğer yaratıklarında gelmeye başladıklarını Görünce hızlı bir hareketle yerde olan dolap kapağını açtı ve içine girip saklandı.o arada Mark'ın sözleri akılına geldi,bu yaratıklar ışıktan korkuyor olmalıydı. elini dolaptaki giysilerin içine attı,buralarda bir yerlerde fener olmalıydı.Sonunda bir şey tuttu.Bu giysi değildi,fenerde değildi,ve kıpırdanıyordu.Bu,ona ormanda saldıran gri renkli küçük yaratıklardı!Hemen dolaptan dışarı fırladı.Ama o sırada bir Zombi onu gördü.Yerdeki feneri gördü,üstüne atıldı.Eline aldı ama çalışmıyordu.Bir dakika,yukarıda kocaman bir delik vardı,Yerde de bir ayna vardı.Hemen aynayı kaptı.O arada bazı yaratıklar içeri girdi,Steve onlara doğru iyi bir açı tutturdu ve yaratıklar yanmaya başladı.Yaratıklaran sadece tıslayan kaldıOnu bir tekmede yere yıktı ama yaratık bir bomba gibi patlayıverdi.Steve kaçmayı başardı ama patlama yüzünden hasar haldı.Hemen dışarı çıktı.Ghastlar ona saldırdı ve o da ghastların attığı ateş topuna vurdu.Bunu da içgüdüsel olarak yapmıştı.Alev topu yön değiştirdi veghasta çarptı,ghast bir anda süzülerek suya çakıldı(1. bölümde söylemeyi unuttum Steve ve Mark nehir kenarındaki 2 katlı bir evde yaşıyorlar)!Hemen koştu ve diğer ghastların onu görmediğini umarak parkati ağaçların arasına girdi.Düşünmeye başladı.İlk önce Mark'ımı bulacaktı yoksa başka insanlar ve erzakmı?(buna oy verin aşağı yazın)
Bu size yarına kadar yeter.iyi günler!

Yetmez Yetmez :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yetmez Yetmez :sırıtmak:

daha sonraaa[DOUBLEPOST=1375948278,1375865561][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 5. bölümün sonunda olduğu gibi bazı yerlerdede seçimi size bırakacapım sizde oy vereceksinin ona göre yazacağım ama siz hiçbir mesaj bile göndermemişsiniz bununla ilgili.Steve mültecileri arasın diyenler mülteci yazsın,Markı arayıp sonraa mülteci diyenler ise Mark yazsın.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Mark olsun o zaman :DBiryere gidip gelcem sonra 6. bölüm gelicek hadi çıktım :)[DOUBLEPOST=1376248146,1376070030][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bayram telaşından yazamadım üzgünüm.
6.Mark Ve Mülteciler
Evet,İlk önce Mark'ı bulmalıydı.O onun ikiz kardeşiydi(söylememiş olabilirim).Onunla hep aynı şeyleri giyerdi.Onunla aynı yerde çalışıyordu.Birbirlerine açılmasalarda,birbirlerini severlerdi.İlk önce ağaçların arasından gizlice kafasını çıkardı.Etrafta bir örümcek dışında hiçbir yaratık yoktu.O da zaten uyuyor gibi görünüyordu.Gizlice arkasından dolaşabilirdi.Evet,bunu yapacaktı.Sessiz bir adım attı,bir adım daha,bir tane daha.Böylece dikkatlice 30 adım kadar ilerledi ve tam örümceğin arkasına geçti.Bir adım attı ve bir anda yere düşüverdi!Yaratık uyandı,Steve'e doğru yaklaştı,ve bir anda bir rüzgar sesi duyuldu.Örümcek onun üzerinden atlamış,hiç takmamıştı Steve'i.Ve Steve Mark'ın dediklerini hatırladı:
"Güneşte yanıyorlar."
Örümcekler yanmıyordu.Demek oluyorki örümcek sadece geceleri agresifleşiyordu.O zaman bu evdeyken onu Ghast'ın yanına kadar takip eden Creeper'lar içinde geçerli olabilirdi,ama şimdi bunu düşünmenin sırası değildi.En son Mark'ı ne zaman gördüğünü hatırlamaya çalışıyordu.Bir patlama olmuştu,yere düştü ve...Evet!Mark önce uyanıp arka bahçeye çıkmıştı,yani yan taraftaki evlere girmiş saklanıyor olabilirdi.Hemen parktan çıktı.Bir Creeper gördü.İlk önce teorisini denemek için yanına yaklaştı.Ama yaratık sakinleşip durmak yerine onun üzerine gelince ve tıslamaya başlayınca Steve kötü bir şey olabileceğini anladı ve ona fazla yaklaşmadan yoluna devam etti.Evine gelirken bir kaç Ghast gördü.Saldırmalarından korktuğundan evlerin arka bahçesinden gitmeye karar verdi.Sonunda evine vardı.Evde yaratıklar dışında hiçbir şey yoktu.Yandaki eve atladı.Evdeki insanlar Dönüşmüşlerdi;ama çocukları yoktu.evdeki yaratıklara farkettirmeden diğer evlere teker teker bakarak çitlerden atlamaya devam etti.Ama farketmediği bir şey vardı:hava kararıyor,güneş batıyordu.Steve sonunda sığınacak bir yer buldu ama o da ne?Bir adam ve yanında bir çocuk,otobana doğru koşuyordu.Hemen arkalarından birkaç zombi ve 2-3 iskelet geliyordu.Steve koşup yardım etmek istedi.O arada çocuk yere düştü ve...Ve o gitmişti.Adam koşuyordu.Steve arkalarından gelmeye devam ediyordu.Çocuk onları oyalamıştı.Steve yanlarından geçti ama farketmediler.Adam yere düştü,Steve yanına gelince onu zombi sandı ve tekmeledi.Steve adama Daha iyi bakınca,onun Mark olduğunu fark etti.Steve:
-Mark?
-Steve?
-Ah sonunda!Sen,sen nerelerdeydin?Ben uyandım ve orda yoktun beni az kalsın öldürüyorlardı.kaçtım ve,ve ben sanırım o uçan yaratıklardan birini öldürdüm.
-Ne?Nasıl?
-Sırası değil.Şimdi sğınacak bir yer bu-
Bir anda her yeri Birçok ışık kapladı ve..Evet,Bunlar insandı!Normal insanlar!Mülteciler!