Güzelmiş Helal Olsun Okurken Hiç Sıkılmadım,
Edit : Kitap Okumayı Sevmem
teşekkürler.
Bu arada 5. bölümü kişisel nedenlerden dolayı yarın gelicek.[DOUBLEPOST=1375862838,1375809816][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar dün yazamadığım için özür dilerim kişisel bir sebepten dolayı yazamadım.Ve bu yüzden bu bölüm uzun olacak.
5.Diğerleri
Steve:Bunu nasıl yaptın?
-Bilmiyorum!
-Neyse,bunu düşünmein vakti değil.Şimdi birşeyler yapıp şehirden çıkmak gerek.Sonra tüm herşeyin neden küpe döndüğünü buluruz.
Şehirden kaçamayız.Bazı yaratıklar şehrin etrafına camdan bir kubbe yaptı(Bkz. hunger games) .sonra sabah ışıkları heryere vurunca bir anda yandılar.
-Bu yüzden demek bütün sokaklar boşaldı!Bunu onlara karşı kullanabiliriz.Ama ilk önce yardım bulmalıyız.Mutlaka bizim gibi etrafta dolanan mülteciler olmalı.
-Az önce bir adamı onlarca zombi kovalarken gördüm.ardından bana saldırdılar ve se-
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMM!!!!
O arada bütün bina birkaç beyaz yaratık tarafından patlatıldı ve Steve bayıldı.Mark kapı tarafına ve merdivenlerden aşağı uçtu.
Yere düşerken çıkardığı ses,evdeki diğer yaratıkların ona yönelmesine sebep oldu.Yaklaşık 1 Creeper(artık kendi isimlerini söyleyeceğim)Ve 3 zombi Mark'ın peşine takıldı.Mark Steve'in yanına gitmeye çalıştı ama eğer giderse ikiside ölürdü.
Kırık arka bahçe kapısından çıktı ve çitlerden yandaki eve atladı.Oradaki insanların zombiler tarafından öldürülüşünü izledi...
Bu hiç hoşuna gitmemişti;Sonunda dayanamayıp camı kırarak içeri girdi ve kızı kurtardı.Ama ailesi için çok geçti...Mark arka taraftan gelen yaratıkları görünce çocuğu da alıp kaçmaya başladı.Steve ise hala oradaydı,ve baygındı.Bir süre sonra uyandı.Evdeki Creeper'lardan biriyukarıya çıkan merdiveni kullanmayı öğrenmiş olmalıydı.Garip bir "sssssssssss" sesinden sonra
yan taraftan diğer yaratıklarında gelmeye başladıklarını Görünce hızlı bir hareketle yerde olan dolap kapağını açtı ve içine girip saklandı.o arada Mark'ın sözleri akılına geldi,bu yaratıklar ışıktan korkuyor olmalıydı. elini dolaptaki giysilerin içine attı,buralarda bir yerlerde fener olmalıydı.Sonunda bir şey tuttu.Bu giysi değildi,fenerde değildi,ve kıpırdanıyordu.Bu,ona ormanda saldıran gri renkli küçük yaratıklardı!Hemen dolaptan dışarı fırladı.Ama o sırada bir Zombi onu gördü.Yerdeki feneri gördü,üstüne atıldı.Eline aldı ama çalışmıyordu.Bir dakika,yukarıda kocaman bir delik vardı,Yerde de bir ayna vardı.Hemen aynayı kaptı.O arada bazı yaratıklar içeri girdi,Steve onlara doğru iyi bir açı tutturdu ve yaratıklar yanmaya başladı.Yaratıklaran sadece tıslayan kaldıOnu bir tekmede yere yıktı ama yaratık bir bomba gibi patlayıverdi.Steve kaçmayı başardı ama patlama yüzünden hasar haldı.Hemen dışarı çıktı.Ghastlar ona saldırdı ve o da ghastların attığı ateş topuna vurdu.Bunu da içgüdüsel olarak yapmıştı.Alev topu yön değiştirdi veghasta çarptı,ghast bir anda süzülerek suya çakıldı(1. bölümde söylemeyi unuttum Steve ve Mark nehir kenarındaki 2 katlı bir evde yaşıyorlar)!Hemen koştu ve diğer ghastların onu görmediğini umarak parkati ağaçların arasına girdi.Düşünmeye başladı.İlk önce Mark'ımı bulacaktı yoksa başka insanlar ve erzakmı?(buna oy verin aşağı yazın)
Bu size yarına kadar yeter.iyi günler!