Sakadan bile anlayamacak kadar cahilsin.
Yalova'dan Gönderildi
Aklima o gelmisti ;-)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
SALinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Far Cry 3 kesinlikle öneririm harika ötesi bir oyun. kesin dene ama bilgisayarın sorun çıkarabilir bilmiyorum.
AOE da öneririm strateji oyunu. zaten biliyorsundur aslında.
online istiyorsan da TF2 öneririm[DOUBLEPOST=1396513727,1396513354][/DOUBLEPOST]Ha bir de, minecraft surv. cre. falan sıktıysa redstoneöğrenmeni tavsiye ederim. internetten araştır değişik icatları falan. çok zevkli oluyor.[DOUBLEPOST=1396513817][/DOUBLEPOST]Ha bir de, minecraft surv. cre. falan sıktıysa redstoneöğrenmeni tavsiye ederim. internetten araştır değişik icatları falan. çok zevkli oluyor.
![]()
ben o oyunu indirmiştim kasmaktan ölüyor oynanmıyor bilebilgisayarım 2 gb ram demişsin benimde 2 gb ram warframe kasmadan oynuyorum?
O zamna diğer donanımlarla ilgili bir şey galiba yapacak bir şey yokben o oyunu indirmiştim kasmaktan ölüyor oynanmıyor bile
LoL'ü dene.2 GB PC'de çalıştırdım ben kasmadan.Özellikleri kısarsan 50-60 FPS alırsın.bu konuda acayip uzadı bi oyun söyleseniz bile indiremem internet çok yavaş