Minecraft Sıkıyor [İçeri Gir]

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Far Cry 3 kesinlikle öneririm harika ötesi bir oyun. kesin dene ama bilgisayarın sorun çıkarabilir bilmiyorum.
AOE da öneririm strateji oyunu. zaten biliyorsundur aslında.
online istiyorsan da TF2 öneririm
[DOUBLEPOST=1396513727,1396513354][/DOUBLEPOST]Ha bir de, minecraft surv. cre. falan sıktıysa redstoneöğrenmeni tavsiye ederim. internetten araştır değişik icatları falan. çok zevkli oluyor. :)[DOUBLEPOST=1396513817][/DOUBLEPOST]Ha bir de, minecraft surv. cre. falan sıktıysa redstoneöğrenmeni tavsiye ederim. internetten araştır değişik icatları falan. çok zevkli oluyor. :)

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O yazdığını kim okur bakınca yoruldum :D

Nokia 3310 cihazımdan Tabatalk 2 ile gönderdi

SalvorTia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
YAW arkadaşlar pc 2 gb diyorum warframa diyonuz far cry 3 diyonuz bende oynamak isterim o oyunlari ama malesef

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Far Cry 3 kesinlikle öneririm harika ötesi bir oyun. kesin dene ama bilgisayarın sorun çıkarabilir bilmiyorum.
AOE da öneririm strateji oyunu. zaten biliyorsundur aslında.
online istiyorsan da TF2 öneririm
[DOUBLEPOST=1396513727,1396513354][/DOUBLEPOST]Ha bir de, minecraft surv. cre. falan sıktıysa redstoneöğrenmeni tavsiye ederim. internetten araştır değişik icatları falan. çok zevkli oluyor. :)[DOUBLEPOST=1396513817][/DOUBLEPOST]Ha bir de, minecraft surv. cre. falan sıktıysa redstoneöğrenmeni tavsiye ederim. internetten araştır değişik icatları falan. çok zevkli oluyor. :)

Bn TF2 Oynuyorum Eğlenceli :)