K.A.S.A. Mod Paketleri (1.6.4)

Hangi paket size daha çok hitap ediyor_

• Kullanılan toplam oy
    233

Nikeman2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yusuf456 o hata bende de var köfteye sordum masochistin bi sonraki sürümde düzeltcekmis..
ama yapabilirsen standartın calvaliacore ve galacticraft in configlerini al masochiste yapistir ozaman oynanio
ama yapamassan 0.3.1 sürümünü oyna

yusuf456

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yusuf456 o hata bende de var köfteye sordum masochistin bi sonraki sürümde düzeltcekmis..
ama yapabilirsen standartın calvaliacore ve galacticraft in configlerini al masochiste yapistir ozaman oynanio
ama yapamassan 0.3.1 sürümünü oyna
1.0.1 le 0.3.1 arasındaki fark ne acaba ?

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok fazla fark var sayamam bu arada kasa masochistteki hatayı düğzelttim isterseniz uploadlıyım

c0ldwave

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler bu electronic circuitin recipe sini değiştirmek istiyorum red alloy yerine red stone istesin nasıl yapacam

Gangster03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.6.4
Orjinal
bilmiyorum
Türkçe
64bit
Windows7 Ultimate
Türkçe
K.A.S.A. Standart
Mapwriter yükleyip underground biomes sildim
java parameter ne ki :D
Orjinal

sorun şu ki play tuşuna bastıktan sonra minecraft ekranı kapanıyor sonra geri geliyor nasıl çözerim ? :(

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

1.6.4
Orjinal
bilmiyorum
Türkçe
64bit
Windows7 Ultimate
Türkçe
K.A.S.A. Standart
Mapwriter yükleyip underground biomes sildim
java parameter ne ki :D
Orjinal

sorun şu ki play tuşuna bastıktan sonra minecraft ekranı kapanıyor sonra geri geliyor nasıl çözerim ? :(
Paramenter koymadığın için.
Edit Profile'den orda java paramenters yeri var oraya kopyalayıp yapıştıracaksın.

swordasoul

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Köfte abi Apple Mac mini Core i5 2.5GHz 4GB 500GB'ta K.A.S.A Standartı kasmadan oynaya bilirmiyiz...
Yardımcı olursan sevinirim... :D

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
K.A.S.A. (herhangi bir açılımı yok) mod paketleri GregTech çevresinde kurulan, tamamen teknik modlardan oluşan bir mod paketi ve iki türevinden oluşmaktadır. Genel olarak GregTech seven ve en etkin biçimde GregTech ağacı ile gelişmek isteyen kişiler için ideal bir mod paketidir.

Lütfen paketlerle ilgili izlenimlerinizi aktarınız.
Bir Video Yorumunda Görmüştüm K.A.S.A nın açılımı Köfte Aslında Salih'in Amcası Değilmiydi??