Horror Map Adventure v4:Terk Edilmiş Hapishane -YENİ HARİTANIN İLK GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI! +50K downl.

MyDeath023

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
harita mükemmel
+1
bedava hosting artık bedavaya Minecraft Sitesi kurabileceksiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KAYIT OL VE SİTENİ KUR!
Minecraft Serverini Siteye baglayabilirisin

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oynadım Yorumlamam Daha Kötü Bence Bırak Sen Bu İşi :D Oyun Parkı Gibi Bir Map :D Eleştirim Bu Zerre Korku Yok !
Sırf altta kalmamak için böyle diyorsun .sevmiyorsan oynama kardeşim sen olmadan da bu maplar oynanır. - Eleştirini ciddiye bile almıyorum çünkü sen fragmana bakarak yorum yapan birisin burda yerin yok.[DOUBLEPOST=1400590682,1400590645][/DOUBLEPOST]
Outlast'tan Alıntı Yapılmış Hikaye Sanki :D
Hayır değil outlast çıkmadan önce böyle fikrim vardı :)

Dorrarpe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oynadım Yorumlamam Daha Kötü Bence Bırak Sen Bu İşi :D Oyun Parkı Gibi Bir Map :D Eleştirim Bu Zerre Korku Yok !
Sen zaten pro mapersin. DarqKnife kim oluyor ki senle yarışacak canım (!) :D O kadar eleştiri yapacak tecrüben (fragman'a bile bakarak saçma yorumun gibi) varsa sen map yap o zaman. Ya da oynama zorla oynatan yok..

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen zaten pro mapersin. DarqKnife kim oluyor ki senle yarışacak canım (!) :D O kadar eleştiri yapacak tecrüben (fragman'a bile bakarak saçma yorumun gibi) varsa sen map yap o zaman. Ya da oynama zorla oynatan yok..
Ben Korku Mapı Yapmıyorum Kardeşim[DOUBLEPOST=1400657534,1400657501][/DOUBLEPOST]
O kadar iyi yapıyorsan sen yap oynayalım
Bi İhtimal Tm[DOUBLEPOST=1400657642][/DOUBLEPOST]
Sırf altta kalmamak için böyle diyorsun .sevmiyorsan oynama kardeşim sen olmadan da bu maplar oynanır. - Eleştirini ciddiye bile almıyorum çünkü sen fragmana bakarak yorum yapan birisin burda yerin yok.[DOUBLEPOST=1400590682,1400590645][/DOUBLEPOST]
Hayır değil outlast çıkmadan önce böyle fikrim vardı :)
Altta Kalmamak İçin Değil Kardeşim Cidden Hiç Korkmadım Korksam Helal Derdim Yine Helal Ama Açıkça Söyleyeyim Başkaları Korkmuş Olabilir Ama Ben Korkmadım....

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Korku Mapı Yapmıyorum Kardeşim[DOUBLEPOST=1400657534,1400657501][/DOUBLEPOST]
Bi İhtimal Tm[DOUBLEPOST=1400657642][/DOUBLEPOST]
Altta Kalmamak İçin Değil Kardeşim Cidden Hiç Korkmadım Korksam Helal Derdim Yine Helal Ama Açıkça Söyleyeyim Başkaları Korkmuş Olabilir Ama Ben Korkmadım....
Nasıl oynadıgını düşünemiyorum..

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmus :D Yanlız videonun üstünde Bandicam.com yazması kötü görüntü olmuş