successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır üstünde çalıştığımız, çoklu dil destekli ve bir o kadarda gelişmiş lobi sistemi tamamlandı. Büyük harita güncellemeleri ile birlikte bugün (04 Şubat 2018 bir aksilik olmaz ise) yayınlanacaktır.
Global 'e yolculuk başladı desene sen usta :) , Dünyada, türkiyeyi temsil etmeyi düşünüyorsanız, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın sonuna kadar destekleriz, en ufak şüpheniz olmasın.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
sunucu dilini ingilizce yaptıktan sonra çık gir yaptım ve bütün hologramlar çalışmamaya başladı ancak başarım sistemi çalışmaya başladı tr yaptığımda da hologramlar oluyor başarım sistemi olmuyor .(

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Hologram silinme sorunu çözüldü. Çoklu dil destekli hologram sistemimizi beta sürecinde bekletiyoruz, yakında tüm oyuncu hologramları multi dil destekli olacak. Lobi sunucularında bulunan bir kaç hata çözüldü.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz şahsen pek iyi değil, beğenemedim. Kat kat iyileride var.
Pingim: 45-60 bu arada.
Lokasyonunuz Türkiye değil -1
Sunucunuzda bazı lagg problemleri var -1
Saçma sapan buglar var -2 ( Havada skywarsta takılıp aşağı atması vs.
Oyunun ortasındayken "bağlantınız kötü" diye saçma bir sebeple atması -1
Hile korumasının olmaması -2

Totalda malalesef benden 10 puandan 3 puan alabilidiniz.
3500 oyuncu falanda değilsiniz, 2500 oyuncu anca görüyorsunuz amma 2000 oyuncu kesinlikle var.
Hile kısmına gelirsek sunucuda her 25 kişiden birisi hile, bu kadar kazancınız varken kendinize sonoyuncu gibi bir launcher yapmanız yararınıza olacaktır. Millet antikno ve aura ile millete abanıptırıyor.
Lobiniz pek opmitizasyonlu değil, bilgisayarım high-end olsa dahi kasmakta ve lobi oyunlarından pek yararlanamıyoruz.

Dediğim gibi, bunlar düzeldiğinde tekrardan yorum yaparak puanımı arttıracağım.

- Camon32

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sürekli diyorum şu sıralar AntiHack'e önem verin.
Sunucu yavaş yavaş hileden oynanmaz hale geliyor.
24 kişilik SoloSG'de çok rahat 3 kişi hile açabiliyor ve reach koruması yok adamlar atılmıyor.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
- Skyblock sunucusunda /ihale komutunun 3 saniye kuralına takılma sorunu çözüldü.
- Sohbet kontrol sistemi geliştirildi. (Spam, Reklam, Büyük harf kullanımı gibi durumlarda sistem engelliyor)
- Skywars oyununda Jungle, SkyLeaves, LostIsland haritaları güncellendi.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girmeye çalıştığımda benim adımla çoktan giriş yapmışlardı :/

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girmeye çalıştığımda benim adımla çoktan giriş yapmışlardı :/
Eğer premium ile giriyorsanız, yakında bu sorunu çözeceğimizi bilmenizi isteriz.
Yakında premium ile giriş yapan oyuncuların giriş yaptıkları hesap 2 aydır aktif değilse ve bir satın alma geçmişi yoksa, premium ile giriş yapan oyuncuya ait olacak ve o hesaba "crack" girişleri iptal edilecektir. Yoğunluğumuzdan dolayı mevcut bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Not: Premium kullanıyorsanız, PM atarsanız yardımcı olabilirim.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer premium ile giriyorsanız, yakında bu sorunu çözeceğimizi bilmenizi isteriz.
Yakında premium ile giriş yapan oyuncuların giriş yaptıkları hesap 2 aydır aktif değilse ve bir satın alma geçmişi yoksa, premium ile giriş yapan oyuncuya ait olacak ve o hesaba "crack" girişleri iptal edilecektir. Yoğunluğumuzdan dolayı mevcut bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Not: Premium kullanıyorsanız, PM atarsanız yardımcı olabilirim.
Evet Premium kullanıyorum IGN profilimde yazıyor zaten.