slayer23
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok siz bunun gibi değilsiniz olan ona olucak
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
ya abi konuyu rapor edince içindeki yorumlarada bakıyolar
Yok siz bunun gibi değilsiniz olan ona olucak
ya abi konuyu rapor edince içindeki yorumlarada bakıyolar![]()
Tamda adamın istediği şeyi yapıyorsunuz şu an ^^
Konuyu kilitleyebilirmiyiz lütfen?
Hayır zoruma gitmedi
.
Ama çok saçma şeyler söylüyorsunuz. Yani amacın dışına saptınız rep verecektim veremedim o yüzden kapatmak istiyorum.
Hayır zoruma gitmedi
.
Ama çok saçma şeyler söylüyorsunuz. Yani amacın dışına saptınız rep verecektim veremedim o yüzden kapatmak istiyorum.
Adamın istediği şeyi yapıyorsunuz derken bunu kastediyorum, böyle hakkında konuşa konuşa dahada çok dikkat çekecek buda egosunu tatmin edecek.ya sende nasıl bir yüz varya halen gülücük yapabiliyorsun seni tebrik etmekten başka bir şey demiyorum
Var. Ama siz bunu anlayamazsınız. Zaten anlayanına kardeşim. Buradan fazla özele girme diyorum fb.com/alperbulut.0707 ekle ordan görüşürüzBundan sonra sonucunun ne olacağını düşünerek konu aç . Bu konu sana iyi bir ders olmuştur diyeceğim ama sana saçma gelebilir yine. Söylemek istemiyordum ama söyliyeceğim , senin hiç mi karakterin , şuurun , vicdanın , saygın , sevgin , hoşgörün , yardımseverliğin , haysiyetin yok mu ya
Bu da saçmadır kesin.
Adamın istediği şeyi yapıyorsunuz derken bunu kastediyorum, böyle hakkında konuşa konuşa dahada çok dikkat çekecek buda egosunu tatmin edecek.
Ehehehe profil fotoğrafın bile kendini belli ediyor, resmen ben lamerim diye bağırıyorsun ama farkında değilsinVar. Ama siz bunu anlayamazsınız. Zaten anlayanına kardeşim. Buradan fazla özele girme diyorum fb.com/alperbulut.0707 ekle ordan görüşürüz![]()
bu adam için yapılabilecek bir şey yok hem kendinizi hem de adamı zorlamayın.Bundan sonra sonucunun ne olacağını düşünerek konu aç . Bu konu sana iyi bir ders olmuştur diyeceğim ama sana saçma gelebilir yine. Söylemek istemiyordum ama söyliyeceğim , senin hiç mi karakterin , şuurun , vicdanın , saygın , sevgin , hoşgörün , yardımseverliğin , haysiyetin yok mu ya
Bu da saçmadır kesin.
Yaşın kaç ?
Var. Ama siz bunu anlayamazsınız. Zaten anlayanına kardeşim. Buradan fazla özele girme diyorum fb.com/alperbulut.0707 ekle ordan görüşürüz![]()