Artık Bende Preimum

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
:D Hayır zoruma gitmedi :D.

Ama çok saçma şeyler söylüyorsunuz. Yani amacın dışına saptınız rep verecektim veremedim o yüzden kapatmak istiyorum.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Hayır zoruma gitmedi :D.

Ama çok saçma şeyler söylüyorsunuz. Yani amacın dışına saptınız rep verecektim veremedim o yüzden kapatmak istiyorum.

Bundan sonra sonucunun ne olacağını düşünerek konu aç . Bu konu sana iyi bir ders olmuştur diyeceğim ama sana saçma gelebilir yine. Söylemek istemiyordum ama söyliyeceğim , senin hiç mi karakterin , şuurun , vicdanın , saygın , sevgin , hoşgörün , yardımseverliğin , haysiyetin yok mu ya

Bu da saçmadır kesin.

Yaşın kaç ?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Ya ne yapayım ağlıyayım mı? Allah Allah. İşimize karışıyorsunuz. Bir kere yaptık pişman ettiniz adamı yaf :D

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Bundan sonra sonucunun ne olacağını düşünerek konu aç . Bu konu sana iyi bir ders olmuştur diyeceğim ama sana saçma gelebilir yine. Söylemek istemiyordum ama söyliyeceğim , senin hiç mi karakterin , şuurun , vicdanın , saygın , sevgin , hoşgörün , yardımseverliğin , haysiyetin yok mu ya

Bu da saçmadır kesin.

Var. Ama siz bunu anlayamazsınız. Zaten anlayanına kardeşim. Buradan fazla özele girme diyorum fb.com/alperbulut.0707 ekle ordan görüşürüz :)[DOUBLEPOST=1392652115,1392652028][/DOUBLEPOST]
Adamın istediği şeyi yapıyorsunuz derken bunu kastediyorum, böyle hakkında konuşa konuşa dahada çok dikkat çekecek buda egosunu tatmin edecek.

Ben konuşmak istemedikçe siz cevap yazıyorsanız birimiz bitirse cevap yazmayacağım. Ben bitiririm ama siz devam ettirirsiniz. He eğer biterecekseniz tamam bende bitiririm.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Bu da saçmadır kesin.

Yaşın kaç ?

bu adam için yapılabilecek bir şey yok hem kendinizi hem de adamı zorlamayın.
kafanıza göre takılın. Yazdığınız her şey ne yazık ki zaman kaybından başka bir şey değil

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Var. Ama siz bunu anlayamazsınız. Zaten anlayanına kardeşim. Buradan fazla özele girme diyorum fb.com/alperbulut.0707 ekle ordan görüşürüz :)

Burda konuşmak işine gelmiyor tabi. Malesef facebook hesabımı çeşitli nedenlerden dolayı dondurdum. Sende vicdan olsaydı bu konuyu açmazdın. Yaptığın pisliği burda övüne övüne anlatmazdın