MrChinggo
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ehehehe profil fotoğrafın bile kendini belli ediyor, resmen ben lamerim diye bağırıyorsun ama farkında değilsin![]()
Çok merak ettim fotoğrafını
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Ehehehe profil fotoğrafın bile kendini belli ediyor, resmen ben lamerim diye bağırıyorsun ama farkında değilsin![]()
hackçi takımının fotosu var açma boşuna![]()
![]()
Klasik hacked by yazıları.
ben de yazıyım bir kaç kere okusunOrası eskiden ünlü olan bir hack forumu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.girin bakıın. o da oranın resmiÇok sevdiğim için yapmıştım bilmeden etmeden konuşuyorsunuz
Tekrar yazıyım belki okumamışsınızdır
Orası eskiden ünlü olan bir hack forumu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.girin bakıın. o da oranın resmiÇok sevdiğim için yapmıştım bilmeden etmeden konuşuyorsunuz
Orası eskiden ünlü olan bir hack forumu
Yani önceden thefrm diye bir forumla bağlantılıydı. Ondan sonra Hosting şirketi TheFRM'yi ve Hackroot'u başka kişilere verince hacklendi. Bu yüzden üye kaybı yaşadı onu diyorumEskiden kısmını anlamadım bidaha yaz detaylı olarak açıkla
Zone-h'deki kaydını atıp doğrulayabilirmisin ?Orası eskiden ünlü olan bir hack forumu
Ben küfür ediyormuyum??[DOUBLEPOST=1392653070,1392653029][/DOUBLEPOST]senin gibi anlama ********* değiliz biz
Anlıyamadım açıklarmısın neden zone-h dekini kaydını doğrulayayım veya neyi doğrulayayım?Zone-h'deki kaydını atıp doğrulayabilirmisin ?
Gerçekten bi site vb. biyer hackledinmi öğreneyim diye.Ben küfür ediyormuyum??[DOUBLEPOST=1392653070,1392653029][/DOUBLEPOST]
Anlıyamadım açıklarmısın neden zone-h dekini kaydını doğrulayayım veya neyi doğrulayayım?