Ben Yeni Üye :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba öncelikle foruma hoş geldin. Ben BT_GoD bir kaç bölümün moderatörüyüm forumun bir kısmı "ukala moderatör" veya "Banhammer" diye tanır. Beni zamanla tanırsın zaten. Forum Kurallarına okumanı tavsiye ediyorum. Forum kurallarına uyduğun sürece iyi anlaşabiliriz. Bunun dışında forumda aradığını bulursun umarım. Bir sorunun olduğunda yetkililere sormaktan çekinme iyi forumlar. :)

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba öncelikle foruma hoş geldin. Ben BT_GoD bir kaç bölümün moderatörüyüm forumun bir kısmı "ukala moderatör" veya "Banhammer" diye tanır. Beni zamanla tanırsın zaten. Forum Kurallarına okumanı tavsiye ediyorum. Forum kurallarına uyduğun sürece iyi anlaşabiliriz. Bunun dışında forumda aradığını bulursun umarım. Bir sorunun olduğunda yetkililere sormaktan çekinme iyi forumlar. :)

Ahahaha :D BT_GOD Ban kaldır deriz :D :D :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kayıp ikizimi buldum :D
Gerçek adım Alper.
Eğer sorun olmazsa,yaşım 11 :(
Ama yaşıma göre olgunum :D
Bende Fenerbahçe'liyim,karanlıktan,yüksekten ve her an karşıma korkunç karı çıkacak veya arkamda bir şey belirecek diye akşamları aynalardan uzak duruyorum :D
Creepypasta okumayı severim,grafikerlik,animatörlük ve web-tasarım işleri ile uğraşıyorum.
Esprili bir kişiliğe sahibim.
İmla kuralları konusunda çok titizimdir.
Oyun pek oynamam.Steam'daki tüm oyunlarımın yarısından fazlası çöp.
Kodlamanın "k"sini bilmiyorum.Ama öğrenmek istiyorum.
Umarım yaşım sorun olmaz ve iyi geçinebiliriz ^^
İyi forumlar ^^

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Your ego is my ego too
Fenerbahçe is best.
You bad dude man.
Bu forumdaki builderlar Kezban.
onlara dedim Minecraft benim block benim.
Fenerbahçe best is yes yes des yes best best yes dest lest mest kest
Çok çocuksuyumdur. Her şeyden canım sıkılır. Çok fazla aşırı süper tembelim.
Hobilerim. Anime izleme, Kokoreç <3 , Fenerbahçe (@rayandu06 ) , Bu forum , mm mm Death note. Özellikle Death note animesi. Death noteun dibine vurdum.
Basketbol <3<3
başka tabisi var hobilerim ama aklımda yuk şimdi :D
Mm Fobimlerim 3 4 yaşından beri yaşadığım bir huzursus korkunçlu morkunçlu bir anim yüzünden karanlıktan , tek kalmaktan felan korkarım. Bide u hani üst komsuların alt komsuların dıtdıt tak tak diye sesler çıkarırlarya aniden (at besliyorlar evde resmen :() işte o sesler. Kısacası aniden çıkan bam püt tak sesleri. Arkamdan korkarım. Her saniye arkamda sanki bir şey varmış gibi hissederim ve dakka başı arkama bakar dururum. Aynalardan acayip korkarım. Bir batıl inanç okumuştum evde ayna kırılırsa 8 yıl mı 7 yıl mı ne uğursuzluk getirirmiş o bir korkutuyor, diğer sebebim ise o aynada çıkan abuk subuk 3 harflilere inanıyorum ben. tabii ki inanmak istemiyorum ama bi alıştırdılar artık inanmak istemesem bile inanıyorum yani. Gece 12 den sonra WC ye girmiyorum. 6 da felan hava aydınlanıyorya o zamana kadar hayatta girmem ben o korkuyla.
Gerilim , korku , psikolojik , pisikopatça , paranormal , corpselli felan <3 filmleri , hikayeleri ve animelere bayılrıım. (tabikisi bir şeylerden korkmamın sebebi bu değil. Bunlar beni güldüren şeyler.)
_________
Varmı istediğin bir bilgi ^^,

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fenerbahçe best is yes yes des yes best best yes dest lest mest kest
Çok çocuksuyumdur. Her şeyden canım sıkılır. Çok fazla aşırı süper tembelim.
Hobilerim. Anime izleme, Kokoreç <3 , Fenerbahçe (@rayandu06 ) , Bu forum , mm mm Death note. Özellikle Death note animesi. Death noteun dibine vurdum.
Basketbol <3<3
başka tabisi var hobilerim ama aklımda yuk şimdi :D
Mm Fobimlerim 3 4 yaşından beri yaşadığım bir huzursus korkunçlu morkunçlu bir anim yüzünden karanlıktan , tek kalmaktan felan korkarım. Bide u hani üst komsuların alt komsuların dıtdıt tak tak diye sesler çıkarırlarya aniden (at besliyorlar evde resmen :() işte o sesler. Kısacası aniden çıkan bam püt tak sesleri. Arkamdan korkarım. Her saniye arkamda sanki bir şey varmış gibi hissederim ve dakka başı arkama bakar dururum. Aynalardan acayip korkarım. Bir batıl inanç okumuştum evde ayna kırılırsa 8 yıl mı 7 yıl mı ne uğursuzluk getirirmiş o bir korkutuyor, diğer sebebim ise o aynada çıkan abuk subuk 3 harflilere inanıyorum ben. tabii ki inanmak istemiyorum ama bi alıştırdılar artık inanmak istemesem bile inanıyorum yani. Gece 12 den sonra WC ye girmiyorum. 6 da felan hava aydınlanıyorya o zamana kadar hayatta girmem ben o korkuyla.
Gerilim , korku , psikolojik , pisikopatça , paranormal , corpselli felan <3 filmleri , hikayeleri ve animelere bayılrıım. (tabikisi bir şeylerden korkmamın sebebi bu değil. Bunlar beni güldüren şeyler.)
_________
Varmı istediğin bir bilgi ^^,
Senin hakkında birinden çok fazla şey öğrenmiştim ^^
Ben asla karanlıktan korkmam...
Dabbe nin tüm serilerini izledim.
Amerikan horror story izledim.
Bir de fantezi olması için gece tuvalete giderken.
Bilgisayardan ghost music açıyorum.
Işıkları yakmadan ayaklarımı ters döndürmeye çalışarak imzamdaki hareketle tuvalete gidiyorum ^^

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin hakkında birinden çok fazla şey öğrenmiştim ^^
Ben asla karanlıktan korkmam...
Dabbe nin tüm serilerini izledim.
Amerikan horror story izledim.
Bir de fantezi olması için gece tuvalete giderken.
Bilgisayardan ghost music açıyorum.
Işıkları yakmadan ayaklarımı ters döndürmeye çalışarak imzamdaki hareketle tuvalete gidiyorum ^^
Ühü ühü ühüü.
Ayye bu abi baya siyekden koykaymıssın teti pente tortmam tetim penim yüsümün önünde hızlıca alkış yapdı çot torttum ayyeee!!
_______
kemal.ipek17 ekle pls ekle ekle

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlayan birisi tercüme etsin :'(
Evet efendim ben bebekçe biliyorum
Profesör doktor bilim adamı süper düper diplomalı miplomalı kombili mombili bili bili bili.
Orada yazan şey efenim : Ayşe bu abla baya baya shrekten kokarmısın dedi bende töktüm dedim ve benim yasemin önünde hızlıca alkış yaptı çok tokatt ayşeee

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet efendim ben bebekçe biliyorum
Profesör doktor bilim adamı süper düper diplomalı miplomalı kombili mombili bili bili bili.
Orada yazan şey efenim : Ayşe bu abla baya baya shrekten kokarmısın dedi bende töktüm dedim ve benim yasemin önünde hızlıca alkış yaptı çok tokatt ayşeee
Hala Türkçe katledilmiş :'( (töktüm hm hmm :()