AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
Yüp :'(
Senden iyi Biliomki Kimseyi Etiketleyip durmadım
Yüp :'(
Ben başkalarını etiketliyerek onlarında fikrini belirtmesini istemiştim.Ne bileyim birisi Amd önerir, birisi İntelSenden iyi Biliomki Kimseyi Etiketleyip durmadım![]()
Ben başkalarını etiketliyerek onlarında fikrini belirtmesini istemiştim.Ne bileyim birisi Amd önerir, birisi İntel![]()
masa üstü pcde oyunlar için amd işlemcimi iyi?Hayatta 2 insan Çeşidi Vardır:
Intelciler ve AMD ciler ben Intel Kullansam da AMD ciyim. Intel Kullanmamın Sebebi ise Laptoplarda Daha üst Performans Vermesi.
masa üstü pcde oyunlar için amd işlemcimi iyi?
fakirim benAMD iyi Performans Verir, Ucuzdur Ama Elektrik de En Tasarrufsuz Markadır. Çok Zenginsen Intel Alabilirsin ;(
fakirim benelektirigi cok harcar demissin nekadar harcar yani diyelim ayda nekadar faturaya yansır?
700W a ne gerek var r9 290x için bike 650 yeterlidir.Fakirsen AMD Al Çok Fark Yok Zaten işlemci Sonuçta Bu Harcamıycak da RAM mi Harcıycak O Kadar Elektriği ama 700W ın Altında Güç Kaynağı Alırsan Ayıp Olur.
toplam fiyat aldı başını gidiyor![]()
Anakart ve işlemci uyumsuz.![]()
2300 TL lik Intel Sistem
Ne diyorsun sen ?!? Sence o kasa o kadar verimli mi ? Boş bir kasa ve 80+ 400w ile çok rahat işin içinden kalkar o sistem. Şimdi 750ti yi oradan kaldır ve yerine r9 280 koy...