Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Uzak Masaüstü Verdiklerini Ben Hep Nitradodan Açtıgım İçin Filezillaya Alıştım Ama Uzak Masaüstünüde Ögreniriz Yani Araştırırız Ve Bana Göre Batıhost Harbiden Çok İlgili WEB SİTESİ Vermeleri Çok İyi Fiyatı Uygun Ama İlk Defa Alacagım İçin Tereddütte Kaldım Ondan Sordum Yani 6 Gb olan paketi batıhostta 80 TL Nitradoda 100 Tl ve mobil olarak batıhostta faiz var ininal kart geçerliyse kartıma atıp batıhosttan alırım çünkü hem ilgililer hem uygun fiyatları var ama işte dedigim gibi hep nitradodan açtıgım için batıhostun nasıl bir şey oldugunu bilmiyorum :)
Nitrado gerçekten kalitesiz, otomatiğe bağlamışlar her şeyi para ver al bitsin.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado gerçekten kalitesiz, otomatiğe bağlamışlar her şeyi para ver al bitsin.
Evet Biliyorum Batıhost İyi Oldugundanda Eminim Nitradodan Daha Çok İlgileniyorlar İlk Günlerimde Yardım Etceklerindende Eminim Böyle Plugin Yüklenir Falan Filan Nitradoda Herşeyi Ayarlayıp Batıhostta Geçmekde Sıkıntı Yaşarmıyım?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Evet Biliyorum Batıhost İyi Oldugundanda Eminim Nitradodan Daha Çok İlgileniyorlar İlk Günlerimde Yardım Etceklerindende Eminim Böyle Plugin Yüklenir Falan Filan Nitradoda Herşeyi Ayarlayıp Batıhostta Geçmekde Sıkıntı Yaşarmıyım?
Uzak masaüstünde zorlanabilirsin. Hiç klasörleri falan kullanıp bukkit server falan düzenledin mi yoksa hep hazır panel mi kullandın nitrado gibi ?

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginleri falan da böyle not defteri ile ayarlayabiliyorsan bence sıkıntı çekmezsin.
Ayarlarım Ayarlamasınada Uzak Masaüstünü Detaylı Anlatmış Zaten batıhost gerisinide bize bırakıyor sadece nasıl giriş yapılcagını felan anlatmıs giriş yaptıktan sonra sunucumuzun pluginleri felan dosyaları geliyor ordada ben bildigimiz panel gibi ayar yapmayacakmıyım?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ayarlarım Ayarlamasınada Uzak Masaüstünü Detaylı Anlatmış Zaten batıhost gerisinide bize bırakıyor sadece nasıl giriş yapılcagını felan anlatmıs giriş yaptıktan sonra sunucumuzun pluginleri felan dosyaları geliyor ordada ben bildigimiz panel gibi ayar yapmayacakmıyım?
İşte millet nitrado paneline alıştığı için söylüyorum batıhostta giriyorsun sunucu dosyası var plugine ayar çekeceksin diyelim onu dosyalardan falan düzenlemen gerek nitrado gibi basitleştirilmiş panel yok. Ne bileyim tek tıkla spigota çevir falan yok.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Faction sunucusunu yazın açmak paranı çöpe atmaktır bence.Faction açıyorsanda minigames eklemeni tavsiye ediyorum :D

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sende Haklısın Ama Ben Lapis Eklemeyi Düşünüyorum Ama Limitleride Düşürcem Orda Hem Para Hem Xp olmıcak ENchli elmayı pahalı tutucam elmas felan haa vip hammaddede elmas olcakmı olucak ama taşlan karışık yapıcbilememi direk full elmas koysam hızlı kazıp anında elmasları satan vipler ormanın kralı yapmıcam yani her şey dengi denginde olcak tarıma odaklı kömüre odaklı bir sunucu kurmayı planlıyorum full lapis olmaz :)
lapisin değerini 10$ veya 5$ yapsa iyi olur xp'de 1 yer doldursun.