- En iyi cevaplar
- 0
Pluginlerin resmi sayfaları bunlardır. Üzgünüm güncelleyememMySkull Plugini 1.5.1 Paylaşırmısın Bide Sit! 1.5.1
Pluginlerin resmi sayfaları bunlardır. Üzgünüm güncelleyememMySkull Plugini 1.5.1 Paylaşırmısın Bide Sit! 1.5.1
Bende Sky Block Plugin Paketi Var Her Şeyini Editledim Sadece /island komutu adaya çevrilmiyor yenile bilgi sıralama falan düzelttim sadece /island ada çevrilmiyor Ne kadar ugraştıysam uğraşayım ?Pluginlerin resmi sayfaları bunlardır. Üzgünüm güncelleyemem![]()
notepad'de tümü değiştir yaptınmı?Bende Sky Block Plugin Paketi Var Her Şeyini Editledim Sadece /island komutu adaya çevrilmiyor yenile bilgi sıralama falan düzelttim sadece /island ada çevrilmiyor Ne kadar ugraştıysam uğraşayım ?
jobs zaten ingizlizce bi pluginJobs'un orjinal türkçesini verebilecek varmi?
Jobs'un orjinal türkçesini verebilecek varmi?
Bu foruma zeka testi koymalari lazimjobs zaten ingizlizce bi plugin''orjinal türkçesi'' nedir yaw
![]()
Bu foruma zeka testi koymalari lazimAdamlar madenci-1 madenci-2 madenci-3 fln fln diye meslekler koyuyor ole olmasin dedim az akıl
![]()
Ranork Ben Kale Savaşları Yapacam Ama 2 Takım Kurmak İstiyorum Bunun İçin Bir Plugin Varmı
İstek derken yalnızca pluginden bahsediyordum1.5 için hunger games plugin paketi istiyorum. Rtoolkitli olsun lütfen kaç gündür arıyorum bulamıyorum.
kan plugini varmıİstek derken yalnızca pluginden bahsediyordum![]()
PANELDEN /op NİCK olarak yaz yada OPS dosyasının içine nickini yaz kaydet bu kadarya ben bi hzr bukkit plugin indirdim ama kendimi kurucu yapamıyorum sw emde ne yazıp yapcagımıda bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz