[!] Bungeecord hakkındaki (soru)nlarınıza TAM DESTEK!

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dedigim islemleri yaparsan olacaktır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba , ben bungeecord'u kurdum fakat sunucuya girerken şu hatayı alıyorum ;
Kicked whilst connecting to Lobi: You are already connected to this server! , lütfen yardım edermisin.

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba , ben bungeecord'u kurdum fakat sunucuya girerken şu hatayı alıyorum ;
Kicked whilst connecting to Lobi: You are already connected to this server! , lütfen yardım edermisin.
Sunucuya reset atmayı deneyin, olmazsa farklı bir kullanıcı ismi ile giriş yapın.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MehmtCann

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Minecraft Nick: KirmiziDon
-
Sorununuzun başlığı: BungeeCord
Sorununuz:

1-BungeeCord`a Bağlı 5 Serverim Var IP_Forwading i true Yaptım OnlyProxyJoin Görevini Görmüyor Çözümü Varmı ?

Yoksa da

AuthMe Reload Pluginini Bütün Serverlere Kurdum SessionLogini Aktif Ettim Ancak Sürekli Session Invaild (Oturum Bulunamadı ) Hatası Veriyor Bunu Nasıl Çözerim ????
MySQL Kullanıyorum.
---
Çözüldü

Son düzenleme:

WindForces42

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Mehmet Furkan
Nick:WindForces
Sorun:Öncedn Servere girenler /server faction yaparak login cekmedn gidilebiliyordu onu kaldırdım ama slashserver pl si yani /lobi plsini yükledim şimdide /faction yazınca şifre yazmadan dirk ışınlanıyorrlar yardım ederseniz sevinirim

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Bungeecord kurdum ve nasıl ortak para sistemi yapabilirim acaba yani her mini oyunda aynı para sistemi kullanılsın istiyorum ve alınana kitleri nasıl sınırsız yan alındıktan sonra yine alnımasını istemiyorum onun dışında LObby ışınlanılmaıs için nasıl ibşi ekliyebilirim

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Faruk
Minecraft nick: Secret_wither
-
Sorununuzun başlığı: Bungeecord ile server slotu arttırma
Sorununuz: Bungeecord ile 4 kişilik serveri nasıl 100 kişi yapabilririm? (nitrado fln) ve diğelim adam öbür swye gitti öbür swdede nasl 2000 kişi fln bedavaya yapabilirrim? arkadaşım nitradaıdan alıp yapmıştı
Ne istiyorsunuz: Bunun Nasıl Yapıldığını öğrenmek
Oyunculara essentials.joinfullserver yetkisini verirsen sınırsız slot olur ama
ram kaldırmayabilir mesela 1gb ram en fazla 16 kişi kaldırabiliyorsa bunun önüne geçemezsin çünkü tüm oyuncular server dolu iken girebiliyor

ayrıca nitradonun slot bugunu burda paylaşmak istemiyorum birçok arkadaş biliyor zaten bug paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden burda yazamam

DsPadZoll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kaan Karnefil
Minecraft nick: Kaan_Karnefil
-
Sorununuzun başlığı: Bungeecord Skript Sorunu
Sorununuz: Öncelikle merhaba survival games ffa ve arena pvp bir hub sunucu kurucaz ama survival gamesde oyun bitince configinde kapatırken hangi komut uygulansın diye bir satır var oraya bizim yapdığımız yenile skriptini koyduk o skriptte şöyle
command /yenile:
trigger:
loop all players:
send "Teleporting ... " to loop-player
bungeecord connect loop-player to "lobi"
execute console command "reload"
Bunu plugin işletiyor skripte yönlendirior burda yenile yazıldığı an oyuncuları lobiye atıcak server lobi'ye ama onu atmıyor orda help felan yazıyor sonrada ardından consol skriptte yapdığımız gibi reload atıp oyunu yeniliyor sadece skriptte serverlere aktarmıyor ne yapabiliriz acil lütfen
Ne istiyorsunuz: Sorunuma Çözüm

HighVoltageTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Batuhan
Minecraft nick: AbstractAiro
-
Sorununuzun başlığı: RedisBungee veya MultiBungee
Sorununuz: 1. BungeeCord ile 2. BungeeCord'u RedisBungee(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) ile bağlayamıyorum.
Ne istiyorsunuz: Yardım .s