@Secret_wither in bildiğim kadarıyla çakmalobi plugin paketi vardı.Onu kullan sıkıntı çıkmaz.Dostum. authme nin force komutu ile olmuyor. dene kendin gör.
Kendin deneyip olduguna dair 2 3 dk lık bi video çekip atarmısın. Ben nerde yanlış yaptıgımı göreyim.Dedigim islemleri yaparsan olacaktır.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Engellemeyeceksin.Merhaba ben sunucumunda /server komutunu engelelrsemde çalışırmı bu?
Aynı hesap zaten şu anda oyunda hatasını veriyor.Başka hesapla girmeyi deneyin.Merhaba , ben bungeecord'u kurdum fakat sunucuya girerken şu hatayı alıyorum ;
Kicked whilst connecting to Lobi: You are already connected to this server! , lütfen yardım edermisin.
Sunucuya reset atmayı deneyin, olmazsa farklı bir kullanıcı ismi ile giriş yapın.Merhaba , ben bungeecord'u kurdum fakat sunucuya girerken şu hatayı alıyorum ;
Kicked whilst connecting to Lobi: You are already connected to this server! , lütfen yardım edermisin.
Oyunculara essentials.joinfullserver yetkisini verirsen sınırsız slot olur amaAdınız: Faruk
Minecraft nick: Secret_wither
-
Sorununuzun başlığı: Bungeecord ile server slotu arttırma
Sorununuz: Bungeecord ile 4 kişilik serveri nasıl 100 kişi yapabilririm? (nitrado fln) ve diğelim adam öbür swye gitti öbür swdede nasl 2000 kişi fln bedavaya yapabilirrim? arkadaşım nitradaıdan alıp yapmıştı
Ne istiyorsunuz: Bunun Nasıl Yapıldığını öğrenmek