Çilek Dostu'nun Kendisi

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bilmediğim şeyi yeseydim şu anda bu mesajı yazamazdım :(:(
Beni tanımıyorsun EVLAD.
Ben Anamın karnındayken kokoreç yiyordum Yavrum :([DOUBLEPOST=1424791465,1424791420][/DOUBLEPOST]
Murasakibaranın Saç Rengi Mor Olduğu için tabikisi :D. Ve mor nedense çok morumsu geliyor bana :D
kesinlikle tanımıyorum %100 haklısın
Sen o kutsal şeyleri nasıl yemiyorsun ya? *-*
lütfen türkçede kutsal diye bir kelime yok yada ben öyle biliyorum olsa bile lütfen kullanma günaha felan girersin ALLAH muhafaza

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kesinlikle tanımıyorum %100 haklısın

lütfen türkçede kutsal diye bir kelime yok yada ben öyle biliyorum olsa bile lütfen kullanma günaha felan girersin ALLAH muhafaza
Lütfen beni tanımıyorsanız arkana dönüp 888 adım sessizce git ve önündeki kasabın yanındaki kuyuya atla.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
*Felan değil Falan ^^ Türkçe'mizi güzel kullanalım. :3
yep :D
Lütfen beni tanımıyorsanız arkana dönüp 888 adım sessizce git ve önündeki kasabın yanındaki kuyuya atla.
1.arkama dönemem duvar var 2.yaklaşık 8 katlı bir binadayım 10. adımımda yere hızlı bir şekilde çarpıp beynimin insanlara dağılmaısnı izlemelerini istemem 3.
çok üşeniyom taşısana beni 4.yüzme biliyorum yüzmeye üşeniyorum kuyuda nasıl yüzeyim ben insafsız ya boğulursam
5.daha yazıcak madde kalmadı mübarek
ben kaçayım bi zahmet
boş kaldığında zikr et
keşke adım olsaymış fikret
:SDAFAS bu ne la sapan saçma şiir yazdırttınız bana

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
yep :D

1.arkama dönemem duvar var 2.yaklaşık 8 katlı bir binadayım 10. adımımda yere hızlı bir şekilde çarpıp beynimin insanlara dağılmaısnı izlemelerini istemem 3.
çok üşeniyom taşısana beni 4.yüzme biliyorum yüzmeye üşeniyorum kuyuda nasıl yüzeyim ben insafsız ya boğulursam
5.daha yazıcak madde kalmadı mübarek
ben kaçayım bi zahmet
boş kaldığında zikr et
keşke adım olsaymış fikret
:SDAFAS bu ne la sapan saçma şiir yazdırttınız bana
Mizah anlayışı
OP. İstemsizce güldüm :D