DevrimOnline --Türkçe Faction Plugin Paketi | 1.7.X | v0.2 | GÜNCEL PAKET |

Plugin Paketi Olmuş Mu ?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ettim zaten huzurumu bozma diyorsun birde sen bizim huzurumuzu bozuyorsun bir konuyu günde birden fazla güncelliyorsun.
Yaklaşık olarak 1 aydır bu forumdayım ve yapılan her pakette en az benim kafar güncel tutmaya çalışan çok kişi var eğer sıkıntı olsaydı yöneticiler gelip uyarıydı ? Ve ben hiç uyarı almadım ve uyarı alanı görmedim. 1 işi gerektiğinden fazla sorgulama tamammı ?

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profiline girince öyle demiyor ama spamdan 1 uyarın var ve bende 2 senedir bu forumdayım ve kuralları senden daha iyi biliyorum.
Ya kardesim kıskanıyorsan söyle susayım tamammı burda konuyu kötülemeye çalışma git başkalarına bulaş eğer yapamam diyorsan kendin bilirsin zor kullandırma beni

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demirhann Yapma Be Ne Zamandır Bu Paketi Bekliyorum Sen Linkleri Kaldırmışsın Ricam Bana Özelden Atabilirmisin Paketi. :) Çok Laızm Hadi Be Allah Rızası İçin. :)

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım hala sorunları yada eklemek istedikleri var ondan bekliyordur :D
Keşke Öyle Olsa :)
Arkadaşlar Linkleri Paylaşmıcam. Nedeni Bazi İnsanların Emeğine Hakaret Olarak Görüyorum Yani Bazilari , Benim Gibilerinin Emeğine Yazik Oluyor. Bazilari Geliyor Bunları Alıyor , Çalıyor '' Ben Yaptım ''İfadesiyle Foruma Sunuyor Resmen Hırsızlık. Eğer Beğeni Gelirse Düşünebilirim Anlayış Gösterin