Dangers58
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür Ederim ..Ellerine Sağlık Çok Güzel Plugin Paketi Olmuş..![]()
Teşekkür Ederim ..Ellerine Sağlık Çok Güzel Plugin Paketi Olmuş..![]()
Satın Alınmış Sürüm Degıl Birazcık Araştırsaydın Anlardınkardeş güzel paket ayarlamışsın fakat info board'ın ücretli sürümünü koymuşsun sanırım. Bu başına iş açabilir ve satın alanlara haksızlık oluyor. Biz kerizmiyiz satın alıyoruz?
Ya Kusura Bakmayın Icındeku Spam Plugını Kalıtesızmıs Ben Onu Duzelteceğim Merak Etmeyin[DOUBLEPOST=1432013992][/DOUBLEPOST]Bu duman denen paketi tanıdığım bir kişi kullanmıştı. Bir ziyaret edeyim dedim. Adama "s.a" diyeceğim ona bile "Spam Yapma!" diyor. Bu yüzden sunucuda ağzımı bıçak bile açamadı o plugin paketinin içindeki bir plugin yüzünden...
Önce Sunucunuza Stop Çekin Daha Sonra İndirdiğin Pluginleri Sunucundaki "Plugins" Klasörüne Atıp Serverinizi Tekrardan Başlatınnasıl kuruluyo
Satın Alınmış Sürüm Degıl Birazcık Araştırsaydın Anlardın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1432013930,1432013873][/DOUBLEPOST]
Tamam, ilgilendiğiniz için teşekkürlerSatın Alınmış Sürüm Degıl Birazcık Araştırsaydın Anlardın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1432013930,1432013873][/DOUBLEPOST]
Ya Kusura Bakmayın Icındeku Spam Plugını Kalıtesızmıs Ben Onu Duzelteceğim Merak Etmeyin[DOUBLEPOST=1432013992][/DOUBLEPOST]
Önce Sunucunuza Stop Çekin Daha Sonra İndirdiğin Pluginleri Sunucundaki "Plugins" Klasörüne Atıp Serverinizi Tekrardan Başlatın
Önemli DeğilUzun süredir bukkit plugin sayfasına bakmıyorum sadece bukkit forum ve spigot forumda takılıyordum. Kusurabakma :/
zaten benim bahsettiğim pluginde spigottan silinmiş 1.7.2 sürümü ile kaldı bende
Önemli DeğilTamam, ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Teşekkür EderimBaşarılı
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1432473287][/DOUBLEPOST]Güzel olmuş![]()
SaolunÇok iyi olmuş güzel eklentiler var kullanıyorumTeşekkürler .
Gelecektir Hazırlıklar SürüyorYeni Versiyonları Gelecekmi ?
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah yakın zamanda gelirGelecektir Hazırlıklar Sürüyor![]()