Foruma Veda

NoClipMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buyur ekle o türkçe hocana selam söyleyen v-e-l-e-tim ben bora.bir494 skype ekle. Kim çocuk göstereyim :)

NoClipMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  1. Ben:Hep yabancılar şöyle yabancılar böyle diyordunuz. Noldu?
  2. AdaletWasHere: Genel için yorum yapma, ben orda bireysel bir yorum yaptım ve forumda yabancıları övdüğüm bir post bulamazsın canım arkadaşım.
  3. Ben: diyordunuz
  4. AdaletWasHere:Türkçe hocana selam söyle istersen, "diyordunuz" kelimesindeki hedef "siz"dir. Ve yukarıda da belirttiğim gibi hiçbir post'da yabancıları övmemişimdir. "siz" in teknik olarak geneli hedef aldığını anlayabildiğini varsayıyorum Genel yorum yapma dememin sebebi de benim bireysel konuştuğum yorumumdan alıntı yapıp altına genel konuşmandır. Gelip hala böyle şeyleri anlatıyorsam seninle konuşma vaktimizin çoktan sonuna gelmişiz demektir. İyi forumlar
  5. BEN: Hmm ben Türkçe "Hocam"a değil Türkçe "Öğretmenime" Selam söylerim. Çünkü Hoca camiideki Cemaate namaz kıldıran, vaaz veren, ve Kur'an(Arapça) bilmeyen Müslümanlara Kur'an 'ın hem Arapçasını, hemde Türkçe anlamlarını öğreten kişidir. Sanırım Türkçe Öğretmenine öpücük yollaması gereken kişi benim burada. Ayrıca geneli kastettiğimi anlayamamışsın(Türkçe Öğretmenine tekrardan selamlar saygılar.). Alıntı olayına gelirsek,

6. ALINTI//yapabilecek olsalar bizde de hile yapacak çok adam var//ALINTI :D
    bu yorumu alıntılayıp mı altına;

ALINTI// Hep yabancılar şöyle yabancılar böyle diyordunuz. Noldu?//ALINTI
    mu yazayım?​

OLAY BU GENÇLER

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
  1. Ben:Hep yabancılar şöyle yabancılar böyle diyordunuz. Noldu?
  2. AdaletWasHere: Genel için yorum yapma, ben orda bireysel bir yorum yaptım ve forumda yabancıları övdüğüm bir post bulamazsın canım arkadaşım.
  3. Ben: diyordunuz
  4. AdaletWasHere:Türkçe hocana selam söyle istersen, "diyordunuz" kelimesindeki hedef "siz"dir. Ve yukarıda da belirttiğim gibi hiçbir post'da yabancıları övmemişimdir. "siz" in teknik olarak geneli hedef aldığını anlayabildiğini varsayıyorum Genel yorum yapma dememin sebebi de benim bireysel konuştuğum yorumumdan alıntı yapıp altına genel konuşmandır. Gelip hala böyle şeyleri anlatıyorsam seninle konuşma vaktimizin çoktan sonuna gelmişiz demektir. İyi forumlar
  5. BEN: Hmm ben Türkçe "Hocam"a değil Türkçe "Öğretmenime" Selam söylerim. Çünkü Hoca camiideki Cemaate namaz kıldıran, vaaz veren, ve Kur'an(Arapça) bilmeyen Müslümanlara Kur'an 'ın hem Arapçasını, hemde Türkçe anlamlarını öğreten kişidir. Sanırım Türkçe Öğretmenine öpücük yollaması gereken kişi benim burada. Ayrıca geneli kastettiğimi anlayamamışsın(Türkçe Öğretmenine tekrardan selamlar saygılar.). Alıntı olayına gelirsek,

6. ALINTI//yapabilecek olsalar bizde de hile yapacak çok adam var//ALINTI :D
    bu yorumu alıntılayıp mı altına;

ALINTI// Hep yabancılar şöyle yabancılar böyle diyordunuz. Noldu?//ALINTI
    mu yazayım?​

OLAY BU GENÇLER
Devamı da var.Tamamıyla okumanızı tavsiye ederim.
https://forum.gamer.com.tr/konu/featherboard-plugin-sorunu.266433/page-2

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
. .Karşınızda olanlar aslında abi değil. Sizden farklı da değil. Ben de şu zamana kadar sayamayacağım kadar tartışma yaşadım, kavga ettim, küfürleştiklerim bile oldu. Hepsine de abi veya egoist deyip sıyrıldım işin içinden. Ama öyle olmuyormuş işte. Zamanı gelince o abi dediklerimden de egoist dediklerimden de düzgün bir dille özür diledim, ve size yemin edebilirim ki şaşırtıcı derecede, özür dilerken gösterdiğim nezaketin aynısını karşımda buldum. Aynı şekilde karşılık aldım onlar da her şey için özür diledi ve o an anladım ki karşınızdakinin kim olduğunu siz belirliyorsunuz. Siz ne iseniz o oluyorlar. Onca zaman boyunca yaşadığım tartışmalara baktığımda ilk tartışma nitelikli mesajı karşımdaki atmış olsa da bir sonraki mesajda ondan geri kalır bir yanım olmadığını gördüm. Karşındakinin yazım hatasını gördüğünde Türkçe öğretmenini sağdan sola savurma niteliğinde bir selam göndermek yerine düzgünce uyarırsan aynı şekilde karşılık bulursun.
. .Burada iki üç süslü laf söyleyerek kimseyi değiştiremezsiniz. Önce kendiniz değişin. Değişin ki karşınızdaki de değişsin.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Okuyun ki ilk kim DİL BİLGİSİ konusunda ilk laf attı görün :)
Kim ilk Kim son farketmez.Sen de suçlusun o da suçlu.Burada kimse gelip demesin.Yok ilk sözü o söyledi yok ben ona bir şey yapmak istemedim felan.
2'nizde suçlusunuz o arkadaşın böyle basit bir olay için forumu terketmesi benim canımı sıktı.Böyle basit olaylar yüzünden forumu terkedeceğinize @Iskefiyeli18 'in dediği gibi ikinizde birbirinizden özür dileyerek barışırsanız hepimiz için daha iyi bir ortam sağlanır.Eğer terketmeyip bu konuda da kavganızı sürdürürseniz orası Forum Yetkililerinin işi oraya kimse karışamaz.Eğer 2'niz halen devam ederseniz bize de izlemek düşer.Haydi sizin kararınız.

AdaletIsNotHere

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kim ilk Kim son farketmez.Sen de suçlusun o da suçlu.Burada kimse gelip demesin.Yok ilk sözü o söyledi yok ben ona bir şey yapmak istemedim felan.
2'nizde suçlusunuz o arkadaşın böyle basit bir olay için forumu terketmesi benim canımı sıktı.Böyle basit olaylar yüzünden forumu terkedeceğinize @Iskefiyeli18 'in dediği gibi ikinizde birbirinizden özür dileyerek barışırsanız hepimiz için daha iyi bir ortam sağlanır.Eğer terketmeyip bu konuda da kavganızı sürdürürseniz orası Forum Yetkililerinin işi oraya kimse karışamaz.Eğer 2'niz halen devam ederseniz bize de izlemek düşer.Haydi sizin kararınız.
Haklı olduğum bir konu için kimse benden özür kapamaz.

Buyur ekle o türkçe hocana selam söyleyen v-e-l-e-tim ben bora.bir494 skype ekle. Kim çocuk göstereyim :)
Sayacaksın herhalde gel marifetlerini burada göster bakalım. Bekliyorum :)

AdaletIsNotHere

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Daha ne kadar uzatacaksın konuyu, niye milleti kışkırtıyorsun. Hadi gideceksin git.
Milleti kışkırtmak ? Arkadaşım sen ne diyorsun adam yukarıda skype adresini verdi gel konuşalım triplerine girdi ki ne konuşacağımız da belli hala gelip bana milleti kışkırtma diyorsun. Neyse bu son mesajdı sağlıcakla kalın.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Milleti kışkırtmak ? Arkadaşım sen ne diyorsun adam yukarıda skype adresini verdi gel konuşalım triplerine girdi ki ne konuşacağımız da belli hala gelip bana milleti kışkırtma diyorsun. Neyse bu son mesajdı sağlıcakla kalın.
Kardeşim başka mevzuyu gelmişsin burada konuşup adam ile tartışmaya girmeye çalışıyorsun. Bırak kendi konusu ne yaparsa yapsın sanane burada kalkıpta o konuyu açmana gerek yok. Açarsan da ben de böyle tepkimi koyarım. Hadi güle güle.