Ben sana mısır ısmarlarımBirazdan bu konu arşivlenir.Aynı kavga tekrar başlıyacak.Hadi sizi izliyorum devam edin.(Biraz komedi izlemek bizim de hakkımız )
Devamı da var.Tamamıyla okumanızı tavsiye ederim.
- Ben:Hep yabancılar şöyle yabancılar böyle diyordunuz. Noldu?
- AdaletWasHere: Genel için yorum yapma, ben orda bireysel bir yorum yaptım ve forumda yabancıları övdüğüm bir post bulamazsın canım arkadaşım.
- Ben: diyordunuz
- AdaletWasHere:Türkçe hocana selam söyle istersen, "diyordunuz" kelimesindeki hedef "siz"dir. Ve yukarıda da belirttiğim gibi hiçbir post'da yabancıları övmemişimdir. "siz" in teknik olarak geneli hedef aldığını anlayabildiğini varsayıyorum Genel yorum yapma dememin sebebi de benim bireysel konuştuğum yorumumdan alıntı yapıp altına genel konuşmandır. Gelip hala böyle şeyleri anlatıyorsam seninle konuşma vaktimizin çoktan sonuna gelmişiz demektir. İyi forumlar
- BEN: Hmm ben Türkçe "Hocam"a değil Türkçe "Öğretmenime" Selam söylerim. Çünkü Hoca camiideki Cemaate namaz kıldıran, vaaz veren, ve Kur'an(Arapça) bilmeyen Müslümanlara Kur'an 'ın hem Arapçasını, hemde Türkçe anlamlarını öğreten kişidir. Sanırım Türkçe Öğretmenine öpücük yollaması gereken kişi benim burada. Ayrıca geneli kastettiğimi anlayamamışsın(Türkçe Öğretmenine tekrardan selamlar saygılar.). Alıntı olayına gelirsek,
OLAY BU GENÇLER
Okuyun ki ilk kim DİL BİLGİSİ konusunda ilk laf attı görünDevamı da var.Tamamıyla okumanızı tavsiye ederim.
https://forum.gamer.com.tr/konu/featherboard-plugin-sorunu.266433/page-2
Kim ilk Kim son farketmez.Sen de suçlusun o da suçlu.Burada kimse gelip demesin.Yok ilk sözü o söyledi yok ben ona bir şey yapmak istemedim felan.Okuyun ki ilk kim DİL BİLGİSİ konusunda ilk laf attı görün![]()
Haklı olduğum bir konu için kimse benden özür kapamaz.Kim ilk Kim son farketmez.Sen de suçlusun o da suçlu.Burada kimse gelip demesin.Yok ilk sözü o söyledi yok ben ona bir şey yapmak istemedim felan.
2'nizde suçlusunuz o arkadaşın böyle basit bir olay için forumu terketmesi benim canımı sıktı.Böyle basit olaylar yüzünden forumu terkedeceğinize @Iskefiyeli18 'in dediği gibi ikinizde birbirinizden özür dileyerek barışırsanız hepimiz için daha iyi bir ortam sağlanır.Eğer terketmeyip bu konuda da kavganızı sürdürürseniz orası Forum Yetkililerinin işi oraya kimse karışamaz.Eğer 2'niz halen devam ederseniz bize de izlemek düşer.Haydi sizin kararınız.
Sayacaksın herhalde gel marifetlerini burada göster bakalım. BekliyorumBuyur ekle o türkçe hocana selam söyleyen v-e-l-e-tim ben bora.bir494 skype ekle. Kim çocuk göstereyim![]()
Sanırım son dediğimi uyguluyorsunuz.Haklı olduğum bir konu için kimse benden özür kapamaz.
Sayacaksın herhalde gel marifetlerini burada göster bakalım. Bekliyorum![]()
Daha ne kadar uzatacaksın konuyu, niye milleti kışkırtıyorsun. Hadi gideceksin git.Ha birde yan hesabıyla konusunu uplayan iyi yorum yapan kimse bana akıl hocalığı veremez abisi.
![]()
Milleti kışkırtmak ? Arkadaşım sen ne diyorsun adam yukarıda skype adresini verdi gel konuşalım triplerine girdi ki ne konuşacağımız da belli hala gelip bana milleti kışkırtma diyorsun. Neyse bu son mesajdı sağlıcakla kalın.Daha ne kadar uzatacaksın konuyu, niye milleti kışkırtıyorsun. Hadi gideceksin git.
Kardeşim başka mevzuyu gelmişsin burada konuşup adam ile tartışmaya girmeye çalışıyorsun. Bırak kendi konusu ne yaparsa yapsın sanane burada kalkıpta o konuyu açmana gerek yok. Açarsan da ben de böyle tepkimi koyarım. Hadi güle güle.Milleti kışkırtmak ? Arkadaşım sen ne diyorsun adam yukarıda skype adresini verdi gel konuşalım triplerine girdi ki ne konuşacağımız da belli hala gelip bana milleti kışkırtma diyorsun. Neyse bu son mesajdı sağlıcakla kalın.