Forumdaki ilk günlerdeki zamanlarınız

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç kimseye bulaşmıyordum arkadaşımla oynamak için server arıyordum (apartmana minecraftıda yayan bendim :D o ben birde 2 kişi daha oynuyorduk gayet güzel :D)

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende son ses kulaklık takılıydı enderman sesini bilmiyordum bi anda o ses çıktı zaten kulaklık son ses aha evi 3 harfliler bastı dedim kucağımda bilgisayar vardı ben o korkuyla bilgisayarı fırlattım bağırarak kaçmaya başladım :D
ahahhaa ne güldüm be sabah sabah :D hakketten enderman sesi korkutuyo

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben öylesine takilmak için geldim.Ünlü oldum.İsimini vermek istemediğim 3 kişi sayesinde kalbim kırıldı 2 yıl biraktim.Geri gelince profilim dutluk olmuştu.Çeki düzen verdim.Geri gelme amacim hikayemi devam ettirmekti
Senin alıp vermediğin ne ? sırf şu mesajı yazmak için lanet foruma tekrar girdim. Anlat bizde bilelim ne kötülüğüm olmuş sana ? millete beni kötülüyerek eline bir şey geçmeyecek sayende bu şekilde tanınıyoruz sağolasın.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafa mı buluyorsun benle lan ? duygu sömürüsü yapıyor sanki ortada bir şey olmuş gibi, seni doğru düzgün hatırlamıyorum bile
bir x ray yüzünden terkettiğin adam.Senle uçağin yere düştüğü gibi bi harita yapmiştik.O zaman yeni bıuildciydin.Birlikte ev yapmıştık.Ben x ray açtım diye terketmiştin.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir x ray yüzünden terkettiğin adam.Senle uçağin yere düştüğü gibi bi harita yapmiştik.O zaman yeni bıuildciydin.Birlikte ev yapmıştık.Ben x ray açtım diye terketmiştin.
Haklı bir nedenden senden uzak durma kararı almışımdır merak etme :) seçerek mi yolluyorlar hormonları azan bana geliyor

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaninda biri daha vardi survival oynuyorduk.O x ray açmişti anlamıştım.Skypeden çıktım ve benle yükledim.Elmas bulunca bana''X ray kullandiktan sonra kullanmadim demeseydin ayrilmazdik ''dedin her insanin 2.şansı olur dedim dinlemedin.O gün bu gündür seni kötülüyorum.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaninda biri daha vardi survival oynuyorduk.O x ray açmişti anlamıştım.Skypeden çıktım ve benle yükledim.Elmas bulunca bana''X ray kullandiktan sonra kullanmadim demeseydin ayrilmazdik ''dedin her insanin 2.şansı olur dedim dinlemedin.O gün bu gündür seni kötülüyorum.
Yani adamin pekte sucu yok ha ?

GG WP REPORT TEAM !

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bekle hatırladım, senle tanışanlı 1 hafta anca olmuştu o yanımdaki arkadaşla 1 yıldır oynuyordum. Arkadaşımın x-ray kullandığını idda ediyordun teamviewer'den kontrol ettim herhangi bir hile yoktu. Yalancılık ve iftiradan hiç hoşlanmam, bizzat kendim x-ray açıp uzaktan seni izledim, sana sorduğumda hile yok demiştin. tek block kazarak madenlere ulaştığını gördüm. Daha seni tanıyordum ve sevdiğim bir arkadaşıma iftira atarak gözümden düşürmeye çalıştın ve kolay kolay birisini engellemem elbette skype konuşmasında bir şey demişsindir.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bekle hatırladım, senle tanışanlı 1 hafta anca olmuştu o yanımdaki arkadaşla 1 yıldır oynuyordum. Arkadaşımın ***** kullandığını idda ediyordun teamviewer'den kontrol ettim herhangi bir hile yoktu. Yalancılık ve iftiradan hiç hoşlanmam, bizzat kendim ***** açıp uzaktan seni izledim, sana sorduğumda hile yok demiştin. tek block kazarak madenlere ulaştığını gördüm. Daha seni tanıyordum ve sevdiğim bir arkadaşıma iftira atarak gözümden düşürmeye çalıştın ve kolay kolay birisini engellemem elbette skype konuşmasında bir şey demişsindir.
Bir anda elmas bulunmasına şaşırdım.Ve arkadaşın sıcakklanlı biriydi.Arkadaşını sevmiştim.Onu kötülemek amacım değildi.Bir şakasi isani hayattan soğuttu.Sen tualet gitmişken söyledi.Ve elmas buldu.Bende şüphelendim.Ama neyse geçmiş geçmişte kalmıştır