Monkeygunner5000
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Forumda yeterince tanınmış kişi bizim gibi lapissizcileri bir yere toplasa bu iş olur bence
Su an ben lapissiz faction uzerinde çalışıyorum açınca büyük ihtimal hardcore bölümünde paylasirimArkadaşlar varmı şöyle oynayabileceğimiz güzel bi lapissiz hemen akın edelim ?
Etiketlersin benide gelicem servere !Su an ben lapissiz faction uzerinde çalışıyorum açınca büyük ihtimal hardcore bölümünde paylasirim
Açıldığında haber verir misin ?Su an ben lapissiz faction uzerinde çalışıyorum açınca büyük ihtimal hardcore bölümünde paylasirim
Unutmassam veririm bu aralar bos zamanım yok fazla ugrasamadim serverlaAçıldığında haber verir misin ?
gelmedin sunucuşu an klan kurdum hobbitte klana dahil artık lapissiz sunuculara yönelmenin vakti geldi
Lan tam aynısını yazacaktım%75'i istiyor. %1'i oynuyor. Sıkıntı burada başlıyor zaten. İstiyorlar ama, gelmiyorlar. Sonrada "nye lapissiz fekşın yoh la, böyle sewelerin ben ..." diyorlar
Reklam yasakarkadaşlar lapissiz açıyorum forumca hadi gelin! 46.20.1.66:1145
Gelin Servere Lapissiz Fekşınarkadaşlar lapissiz açıyorum forumca hadi gelin! 46.20.1.66:1145
Whitelisti 4 kişi yapsanızarkadaşlar lapissiz açıyorum forumca hadi gelin! 46.20.1.66:1145
Whitelist Kalktı GelWhitelisti 4 kişi yapsanız![]()