Lanetli Creeper
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Premiumu bana da verdi. Serverlere girebiliyor.
shhhhhhhh bu siteye ait değilsin.Arkadaşlar Premiumu bana da verdi. Serverlere girebiliyor.
Ben zaten ileride premium alacağım. Bunu idareten istiyorum.görürsünüz 1 ay sonra preimumuma ne oldu diye konu açıcak.
hmms o zaman alana kadar bu forumdan uzak durmalısınBen zaten ileride premium alacağım. Bunu idareten istiyorum.![]()
Lütfen forumdan uzak dur falan diye sözler sarf etme. İstediği gibi girer çıkar kimseyi ilgilendirmez.hmms o zaman alana kadar bu forumdan uzak durmalısın
''MİZAH''Lütfen forumdan uzak dur falan diye sözler sarf etme. İstediği gibi girer çıkar kimseyi ilgilendirmez.
Sen şaka yapmış olabilirsin ancak karşında ki onu şaka olarak algılamayabilir.''MİZAH''
hmms o konuda haklısın sonuna ''._.'' koymam gerekirdi (laf sokma çabasında değilim merak etme dostum cidden haklısın)Sen şaka yapmış olabilirsin ancak karşında ki onu şaka olarak algılamayabilir.
hmms o konuda haklısın sonuna ''._.'' koymam gerekirdi (laf sokma çabasında değilim merak etme dostum cidden haklısın)
50 lira civarında oyun almaya parası olmayan,bilgisayarı minecraft oynarken kasanlar,oynamasın bari.Çok Zenginsen Bana da Al Bazılarımızın Oyunu Alacak Parası Olmayabilir Onları Böyle Düşürmen Anlamsız![]()
50 lira civarında oyun almaya parası olmayan,bilgisayarı minecraft oynarken kasanlar,oynamasın bari.
Onun yerine photoshop,illustrator falan yüklesinler![]()
ben korsan oynamasın demiyorum sadece çalıntı hesaplarla oynamasın diyorum (ki bu site çalıntı hesap veriyor)Çok Zenginsen Bana da Al Bazılarımızın Oyunu Alacak Parası Olmayabilir Onları Böyle Düşürmen Anlamsız![]()
Bu konuda haklısın korsan olarak oynarken kimsenin oyununa veya hesabına karışmıyorsun -sadece serverlerda bazı kendini bilmezler başka hesap isimleri ile giriyor-. Ancak sahte hesaplar elde edilirse bu daha kötü bir durum olur, çünkü başkasının para ödeyip aldığı şeyi sen hiç çaba sarf etmeden alıp o hesap ile premium sunuculara giriyorsun. Cidden hem dini hem ahlaki olarak yanlış.ben korsan oynamasın demiyorum sadece çalıntı hesaplarla oynamasın diyorum (ki bu site çalıntı hesap veriyor)