Acarz
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
benim link bu çıktıgerçek ve ayrıca ay peynirden ._.Evet Kardeşim Gerçek.Hatta Ayda Yaşayan Maymunlarda Gerçek![]()
Sorun sorunsuz olup olmadığı değil , çalıntı gardaşım çalıntı!2. bir hesap aldım, oldu. şu an kullanıyorum ve Hypixel, HiveMC, MCSG vb. sunuculara giriş yapabiliyorum![]()
Angaralı .sSorun sorunsuz olup olmadığı değil , çalıntı gardaşım çalıntı!
Angaralı diye sikintimi var hayırdır ???? .dAngaralı .s
Telefondan yazınca böyle oluyor *-*Sikinti mi?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Angaralı-I yazıp sikinti yazmak ilginç neyse sen yazım kurallarına da dikkat et.!Telefondan yazınca böyle oluyor *-*
Gardaş Ankara özel isim düzelttim ayküyonmu ? Yazım kurallarım seni ilgilendirmez canımAngaralı-I yazıp sikinti yazmak ilginç neyse sen yazım kurallarına da dikkat et.!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
1. Neyi düzelttin?Gardaş Ankara özel isim düzelttim ayküyonmu ? Yazım kurallarım seni ilgilendirmez canım
Ankaralılara yazım kuralları işlemiyor mu?Gardaş Ankara özel isim düzelttim ayküyonmu ? Yazım kurallarım seni ilgilendirmez canım
Evet, angaralılarda hiçbir "sikinti" olmadığı için.Ankaralılara yazım kuralları işlemiyor mu?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.tıklarmısınız son klik allah rızası için ?