Bu akşam sunucuya "Creative,Faction,Survival Games ve SkyBlock" eklenecek, bu gece oynayabilirsin.Skyblock eklenme tarihi için net bir şey söyleyebilir misiniz ? Ha birde,lütfen golem spawner satışı yapmayın :c
Sent from my iPhone using Tapatalk
Golem satacak mısınız :cBu akşam sunucuya "Creative,Faction,Survival Games ve SkyBlock" eklenecek, bu gece oynayabilirsin.
Sunucu kapattık bakıma aldık şu oyunlar eklendikten sonra yeniden açıcazilgi almadı herhalda 4 kişi
Sevgili @KuraPieee ;20 TL'ye vip aldım 1 yada 2 hafta geçmeden sunucu kapandı. Sunucu Ortagı Olan @Axel102'ye mesaj atıyorum skypeden sürekli meşgul cevap bile vermiyor böyle bi sunucu işte bu.
Kardeşim battıysanız o parayı atıcaksınız ben sunucunun devamı için atmıştım o parayı senin o parayı alıpta başka bişeyler yapmadıgını nereden bilebilirim ?Sevgili @KuraPieee ;
Öncelikle vip değil bağışcı satın aldınız, aldığınız tüm her şey bağışcı adına geçmiştir herhangi vip satışı yapılmamıştır.Bağış, yaparken sizlere hiçbir zorlama vs, yapılmamıştır.Kendi isteğiniz ile aldınız.Her firmanın/şirketin bir batışı vardır bu aynı şekilde bu platformdada geçerlidir.Battık ve tüm herşeyimiz gitti.Ayrıca sunucumuza karşı yaptığınız belli belirgin çökertme veyahut saldırıların sebebi koşulsuz engeldir.Alınan bağışcının bu sunucu ile ilgili hiçbir ilgisi yoktur,iki ayrı makine iki ayrı dünya vayahut evren olarak görebilirsiniz.