Global Gamer Minecraft - Survival - SkyWars - MCSG/KOHİ FFA - Minigame - Creative-Silahlı PVP

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sabit kal, bu sunucuyu devam ettir. Her türlü maddi , manevi açından yanındayım Batuhan...

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardımmm nickimi çalmışlar :olgun: SusamisGoktug adlı çarın şifresini sıfırlar mısınız ._.

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sn @Goktug14 ;
Normalde böyle bir işlem yapmamız söz konusu değildir.Fakat bahsi geçilen hesap 1234 şifreli olup hiçbir işlem görmediği için sıfırlanmıştır. Bakım sonunda girebilirsiniz.

UFAK BİR BAKIM!
Selamlar, beta v.0.2 güncellemesine geçiş için bakım moduna girdik.
Başlıca eklenecekler arasında;
Skyblock, creative ve smash bulunuyor..

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyblock eklenme tarihi için net bir şey söyleyebilir misiniz ? Ha birde,lütfen golem spawner satışı yapmayın :c

Sent from my iPhone using Tapatalk

KronosMC262

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
asasdasdasdasasasdasd

dassdasasdasds

Buildleri Çok Kötü Geliştirilmeli Sadece World Edit Kullanmışlar

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
20 TL'ye vip aldım 1 yada 2 hafta geçmeden sunucu kapandı. Sunucu Ortagı Olan @Axel102'ye mesaj atıyorum skypeden sürekli meşgul cevap bile vermiyor böyle bi sunucu işte bu.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
20 TL'ye vip aldım 1 yada 2 hafta geçmeden sunucu kapandı. Sunucu Ortagı Olan @Axel102'ye mesaj atıyorum skypeden sürekli meşgul cevap bile vermiyor böyle bi sunucu işte bu.
Sevgili @KuraPieee ;
Öncelikle vip değil bağışcı satın aldınız, aldığınız tüm her şey bağışcı adına geçmiştir herhangi vip satışı yapılmamıştır.Bağış, yaparken sizlere hiçbir zorlama vs, yapılmamıştır.Kendi isteğiniz ile aldınız.Her firmanın/şirketin bir batışı vardır bu aynı şekilde bu platformdada geçerlidir.Battık ve tüm herşeyimiz gitti.Ayrıca sunucumuza karşı yaptığınız belli belirgin çökertme veyahut saldırıların sebebi koşulsuz engeldir.Alınan bağışcının bu sunucu ile ilgili hiçbir ilgisi yoktur,iki ayrı makine iki ayrı dünya vayahut evren olarak görebilirsiniz.

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sevgili @KuraPieee ;
Öncelikle vip değil bağışcı satın aldınız, aldığınız tüm her şey bağışcı adına geçmiştir herhangi vip satışı yapılmamıştır.Bağış, yaparken sizlere hiçbir zorlama vs, yapılmamıştır.Kendi isteğiniz ile aldınız.Her firmanın/şirketin bir batışı vardır bu aynı şekilde bu platformdada geçerlidir.Battık ve tüm herşeyimiz gitti.Ayrıca sunucumuza karşı yaptığınız belli belirgin çökertme veyahut saldırıların sebebi koşulsuz engeldir.Alınan bağışcının bu sunucu ile ilgili hiçbir ilgisi yoktur,iki ayrı makine iki ayrı dünya vayahut evren olarak görebilirsiniz.
Kardeşim battıysanız o parayı atıcaksınız ben sunucunun devamı için atmıştım o parayı senin o parayı alıpta başka bişeyler yapmadıgını nereden bilebilirim ?

+ BAĞIŞÇI Aldık ama bize vaadettiklerinizden 1 tanesinden bile faydalanmadım

+İlgili Destek dediniz Neredeyse Yüzümüze Tükürecektiniz
+Oyun İçi Para dediniz 1 kuruşunu bile vermediniz
+Bağışçı Marketi dediniz Mimarisini Oluşturdunuz Satışları Açmadınız

+ Sunucu Yetkilileri Sadece Kendilerini Düşünüyor Ve Oyuncuların Verecegi Parayı

Böyle Giderse Hiç Tutmazsınız

ShadoWSlayeR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverınız çok hoş gözüküyor,verdiğiniz bunca emeğe deymiş gibi...
Birazdan servera girip bol bol vakit geçirmek istiyorum :)