gördüğüm garip rüya

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Abi Yaş Farkımız 1 Yaş Ve Bende Cinsel Rüyalar Gördüm 13 Yaşinda Ama Şimdi Çok Daha güzel Komik Rüyalar Görüyorum buda Psikolojimi Etkiliyor bu yüzden bu kadar neşeliyim. :)
Çocukluğumdan beri,kendimi bildim bileli ben böyleyim.Dediğim gibi siz psikolojik sorun olarak bilin anlamazsınız çünkü.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çocukluğumdan beri,kendimi bildim bileli ben böyleyim.Dediğim gibi siz psikolojik sorun olarak bilin anlamazsınız çünkü.
Bu zaten sadece piskolojik bir sorun. Kesinlikle bir piskologa gitmeni tavsiye ederim. Gordugun ruyalar tamamen bilinc altinla ilgili seylerdir. Sen gordugun seyi bilinc altina oyle bi yerlestirmissinki artik ne zmn ruya gorsen o sey bilinc altindan ruyana atliyor. Kara basan vs diye anlatilan seylerin ne oldugunu onceki mesajlarimdan birinde ayrintili olarak anlattim okursan ogrenirsin. Kendini bosu bosuna korkutmussun bu sekilde.

(Eger yinede bana inanmiyorsan felak ve nas surelerini oku korktugun zmn sana zarar verecek birsey sana yaklasamaz :) )

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi keresinde rüyamda korkunç bir canavar gördüm ama o rüyamda kontrol edebiliyodum aldım elime bi roketatar sonrası belli zaten :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O değilde bugün ard arda 3 kere zombili rüya gördüm bana birşeyler oluyor bu arada rüyada olduğumuda farkettim rüyamdada çok rahat konuşuyodum ilk rüyamda reklam olmasın diye şirket ismini vermiyim ama iki benzin şirketinin olduğu yer vardı ikisi birleşikti orada araba satan yer vardı bu arada benzin şirketinin altında zombies war terror gibi bir şey yazıyodu hatta ben söylemiştim yanımda babam ve ablam vardı biz araba satıcısına gittik adam arabanız şurada diyip yürümeye başladı yolun ortasına atlayınca ormana geldik ormanda zombiler insanları falan kovalıyodu babam önde gidiyodu adamla birlikte orada iki zombi peşlerine takıldılar ben o sırada rüyamda olduğumu anladım ondan sonra arkama baktığımda iki zombi vardı çok gerçekçi duruyorlardı sonra karşıdan hızla koşan zombi ablamın peşine takıldı sonra ben first persona geçtim (oyun gibi oldu sonrası) karşıdan gelen zombiyle karşılaşmamak için kendimi sola doğru ittirmeye çalıştım sonra depar attım ondan sonra 10 takla falan atıp uyandım diğer 2 rüyamdada zombiler vardıda zombiler köpekdi sanırım çok the walking dead izledim :/ zombiler o dizidekine çok benziyorlardı

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kücükken yaklaşık 5 - 6 yaşlarımdaydım sanırsam yani kücüktüm işte uzatmaya gerek yok rüyalarımda sürekli ama sürekli her gece kabus görürdüm ve size bir kac rüyamı anlatyım bir keresinde annemlerle bilmedigim biyer egitmiştik denizde vardı orda sonra orda bi telefon klubeside vardı ona bakıyodum öyle mal mal
sonra o telefon kulübesi bi örümceğe dönüştü ve benim üstüme dogru geldi annemlerde o sıradda denize bakıyordu bende aaaaaa derken uyanmıştım rüyamdan
ve yani bu anlattıklarım sadece o rüyamdan kesitler yani nerdeyse yarısından cogunu ilk gördügüm gün hatırlıyordum simdi sadece bunlar kaldı aklımda
başka bir rüyamdada
8 yaşlarımdaydım ve playstationun kablosunu televiyzyonun arkasına takarken ordan mavi böyle damarları gözüken bi el cıktı orda nefesim kesildi oturma odasından cıkayım derken koridorda yere düştüm koridorun diger ucundaki salonda annemler maç izliyodu hadiiii vur beee diyodu annem bende annneeeh yardım eeet demeye calışıyodum ama sesim bi kısıktıki sesimi kendim zor duyuyodum böyle sonra arkamı dönmeye calıştım ve o mavi canavar zombiye benzeyen deyşik bir cübbeyle bana yaklaşıp aaaavrrg gibi bi ses cıkarıyodu bende kacmaya calışırken annnee yardım eet derken sesim hic cıkmıyodu sanki fısıltıdan daha az sesim cıkıyodu ve uyanmıştım rüyamdan ve uyandıgımda yorgan üstümde degildi yere ucmuştu :D acaba kim bilir nolmuştu :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilimsel gerçek falan diyorsunuz da ben rüyada olduğumu anlayıp rüyaya devam edebiliyorum :)

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu zaten sadece piskolojik bir sorun. Kesinlikle bir piskologa gitmeni tavsiye ederim. Gordugun ruyalar tamamen bilinc altinla ilgili seylerdir. Sen gordugun seyi bilinc altina oyle bi yerlestirmissinki artik ne zmn ruya gorsen o sey bilinc altindan ruyana atliyor. Kara basan vs diye anlatilan seylerin ne oldugunu onceki mesajlarimdan birinde ayrintili olarak anlattim okursan ogrenirsin. Kendini bosu bosuna korkutmussun bu sekilde.

(Eger yinede bana inanmiyorsan felak ve nas surelerini oku korktugun zmn sana zarar verecek birsey sana yaklasamaz :) )
Korkmuyorum.Alıştığım için sorun olmuyor sadece çılgınca şeyler yaparak eğleniyorum.Evet bu ben ve bilinç altımın altın da yatan gerçeklerden oluşuyor bunu da normal insanların anlamasını düşünmüyorum ki psikolog bile anlayamaz.Psikoloğa görünmüyorum.