ben kücükken yaklaşık 5 - 6 yaşlarımdaydım sanırsam yani kücüktüm işte uzatmaya gerek yok rüyalarımda sürekli ama sürekli her gece kabus görürdüm ve size bir kac rüyamı anlatyım bir keresinde annemlerle bilmedigim biyer egitmiştik denizde vardı orda sonra orda bi telefon klubeside vardı ona bakıyodum öyle mal mal
sonra o telefon kulübesi bi örümceğe dönüştü ve benim üstüme dogru geldi annemlerde o sıradda denize bakıyordu bende aaaaaa derken uyanmıştım rüyamdan
ve yani bu anlattıklarım sadece o rüyamdan kesitler yani nerdeyse yarısından cogunu ilk gördügüm gün hatırlıyordum simdi sadece bunlar kaldı aklımda
başka bir rüyamdada
8 yaşlarımdaydım ve playstationun kablosunu televiyzyonun arkasına takarken ordan mavi böyle damarları gözüken bi el cıktı orda nefesim kesildi oturma odasından cıkayım derken koridorda yere düştüm koridorun diger ucundaki salonda annemler maç izliyodu hadiiii vur beee diyodu annem bende annneeeh yardım eeet demeye calışıyodum ama sesim bi kısıktıki sesimi kendim zor duyuyodum böyle sonra arkamı dönmeye calıştım ve o mavi canavar zombiye benzeyen deyşik bir cübbeyle bana yaklaşıp aaaavrrg gibi bi ses cıkarıyodu bende kacmaya calışırken annnee yardım eet derken sesim hic cıkmıyodu sanki fısıltıdan daha az sesim cıkıyodu ve uyanmıştım rüyamdan ve uyandıgımda yorgan üstümde degildi yere ucmuştu

acaba kim bilir nolmuştu