GTA V ULTRA AYARLARDA OYNAMAK ISTIYORUM!

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nvidia ekran kartı :/ al demek istedim
Elinde böyle bir ekran kartı varken neden değiştirsin ki? Bunun nvidiadaki karşılığı gtx980. Bence değiştirmesi gereken işlemci. İntel fanboyuysa i5 4690k veya bütçesi fazlaysa ki öyle gözüküyö i7 4790k alabilir.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Amd işlemceleri söylenen ghz nin aynı performansını sağlayamazlar yani 3 ghz yazıyorsa atıyorum 2 ghz performans verir :(
Ekran kartının mhz si nedir vede :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Nesnel olarakmı eski yoksa özenl olarakmı :D
Hala 2.40 GHz kullanan bilgisayarlar varda. Bu 3.4 + 4 çekirdek. Doğruca açıklarmısın ?
Ghz ve çekirdek sayısı önemli değil tamamen. Öyle olsaydı intel in 8 çekirdekli işlemcisi amd nin 32 çekirdekli işlemcisi ne yakın performansı nasıl sağlardı. Ayrıca ekran kartlarında da gb ve bit önemli değil.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O işlemci pentiumu 2 ye katlıyor :)
O işlemci Pentiumu ikiye katlıyor diyen arkadaş acaba hangi Pentium işlemcisinden bahsediyor? Pentium çok uzundur varolan bir seri örn. Ilk Pentium olan Pentium II 133 Mhz demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuda oluşacak olası durumlar; AMD düşmanları-fanboyları gelecek, Nvidia düşmanları-fanboyları gelecek, Intel düşmanları-fanboyları gelecek. Sonsuz bir tartışma çıkacak. Bu tür soruları yabancı sitelerde sorun Türkiye'de herkeste fanboyluk var zamanında aldığım sisteme kötü diyen arkadaşları hatırlıyorum fakat GTA 5 Önerilen sistemin 2-3 kademe üstüne bir sistem hatta kendilerinin kurdukları sistemler uyumsuz oluyordu (!) kim bilmiyorum ama :)