İçerik editörlüğü (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçerik editörü arkadaşlar; size bir tavsiye:
- Alıntı yaparak haftada 20 konu açmak yerine; haftada 2 konu açın. Ama açtığınız konudaki herşeyi siz yazın. Böylelikle hem daha fazla foruma yardım etmiş olursunuz, hemde daha samimi bir ortam oluşturursunuz.
Öyle de adminler istemiyor , illaki forum güncel ama sahte olacak (!).

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır adminler, gereksiz ve kendini tekrar eden konular istemiyo. Örneğin BurnerTroll'un açtığı konu çok güzeldi ve tamamen kendinindi. Ama ordan burdan gördüğünüz yardımcı konuyu copy+paste yapmak güzel bi şey değil :/
Adminler için önemli olan tek şey güncellik forum güncel olunca ne oluyor?
Reklamlar daha fazlalaşıyor , reklamlardan da para kazanıyorlar..

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumda işini iyi yapacağına inandığımız birine güvenip bu sorumluluğu yükleyebiliriz. Bu demek değil ki her editör alınan görevine devam edecek. 10 küsür editör alındı yarısı görevini iyi yapmadığı için görevine son verildi. En iyi olanlar devam eder, gerekli yeterliliği sağlayamayanlar maalesef görevden alınır. Bunun yanında kurallarda azda olsa inisiyatif kullanabiliyoruz, örneğin biri istem dışı bir spam yapınca uyarı vermek yerine sadece mesajı kaldırabiliyoruz. Demek istediğim işini iyi yapan, iyi niyetli davranan biri varsa farketmesede ödülünü alır. :) Eğer başka bir sorunun varsa her zaman eleştiriye ve fikir alışverişine açığım mesaj atman yeterli. :)

• Beğen
Reactions: CMO

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İçerik editörü arkadaşlar; size bir tavsiye:
- Alıntı yaparak haftada 20 konu açmak yerine; haftada 2 konu açın. Ama açtığınız konudaki herşeyi siz yazın. Böylelikle hem daha fazla foruma yardım etmiş olursunuz, hemde daha samimi bir ortam oluşturursunuz.

Kişisel yorumumu ekleyeyim, katılıyorum. 20 tane alıntı konu 10 tane içerik yöneticisiyle beraber haftada 200 konu yapar, ki bu da bazı üyelerin önemli konularının göz önüne çıkması konusunda olumsuz etki yapabilir. 20 alıntı yerine 2 orijinal konunun neden daha iyi olduğunu uzun vadede daha iyi anlayacağız, ilk haftalarda yeni bir görev almanın heyecanıyla konu yüklenmesi olacaktır, zamanla editör arkadaşlar bunu anlayacaktır ama baskı yapmanız onlar üzerinde olumlu etki yapmaz bunu unutmayın. Kendilerine uygun bir dille bunu belirtmenizde bir sakınca yok ama dediğim gibi, bu sistemin ters tepmesine neden olmayın.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum sağlam bir ortam getirmek için ilk defa böyle bir atakta bulundu ve bu fikir kimsenin aklına gelmezdi. Fikir güzel, evet ! Fakat başlangıç iyi olmadı. Çünkü forum saçma konular ile dolmaya başladı bunun nedeni herkesin içerik editörü olmak istemesi. Bırakın, foruma biraz zaman verin. Bakalım ne olacak. Ayrıyetten bu olayı paten kaymakla teşbih edebiliriz. Pateni ilk defa kullanan sürekli düşer ve kayamaz. Fakat zaman geçtikçe ya öğrenir, ya da düşüp bir yerlerini kırar. Umarım bu forum düşüp bir yerlerini kırmaz. Yoksa düşene bir tekme de ben atarım.

İyi forumlar.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda işini iyi yapacağına inandığımız birine güvenip bu sorumluluğu yükleyebiliriz. Bu demek değil ki her editör alınan görevine devam edecek. 10 küsür editör alındı yarısı görevini iyi yapmadığı için görevine son verildi. En iyi olanlar devam eder, gerekli yeterliliği sağlayamayanlar maalesef görevden alınır. Bunun yanında kurallarda azda olsa inisiyatif kullanabiliyoruz, örneğin biri istem dışı bir spam yapınca uyarı vermek yerine sadece mesajı kaldırabiliyoruz. Demek istediğim işini iyi yapan, iyi niyetli davranan biri varsa farketmesede ödülünü alır. :) Eğer başka bir sorunun varsa her zaman eleştiriye ve fikir alışverişine açığım mesaj atman yeterli. :)
Bu konu sayesinde içerik editörlerinin deneyimli kişilere döndüreceğiniz mesajı alındı fakat benim kastettiğim anlattığım olayı sadece viplerde sezinledim asıl can olan nokta orası oldu

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu konu sayesinde içerik editörlerinin deneyimli kişilere döndüreceğiniz mesajı alındı fakat benim kastettiğim anlattığım olayı sadece viplerde sezinledim asıl can olan nokta orası oldu
Benim için normal üye, vip, süper vip hiç farketmiyor hepsi aynı. Hepsine aynı derece de yaklaşıyorum. Başvuranlar genelde vip üyeliğe sahip kişiler olduğundan dolayı olmuş olabilir. :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Benim için normal üye, vip, süper vip hiç farketmiyor hepsi aynı. Hepsine aynı derece de yaklaşıyorum. Başvuranlar genelde vip üyeliğe sahip kişiler olduğundan dolayı olmuş olabilir. :)
Yalan söylüyor, inanmayın.Siz fakirsiniz,biz zenginiz.
Babamın Isviçre'de 7 tane kasabası 1 tane metro polisi(asgari maaşla çalışıyor) var.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
hayatlar olmus kopyala yapıstır...
Hayatlar olmuş kopyala yapıştır,
Artık herkes farklı bir monstır.
Üye etiketleri boyanmış mora,
Hadi al sende kendine bir toka.

Güller kırmızı, papatyalar beyaz,
Tekno 51 ne ettin acı bize biraz.
Parası olmayanlarda var ama,
Hepimiz bir üyeyiz be sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...