- En iyi cevaplar
- 7
Yaptığınız şey çok iyi ancak yetkiyi verdiğiniz kişilerin bazıları kötü çıkıyor maalesef. Bunun dışında başka bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.Forumu canlandıralım diye bir olaylar dizisi başlatıyoruz laf çıkıyor. Yapsak ayrı yapmasak ayrı. Arkadaşlar siz değilmisiniz forum eskisi gibi canlı değil vs. diyen bizde içinizden böyle konuları açıcak kişileri teşvik etmek amacıyla burda tag veriyoruz bir yetkileri yok arkadaşların normal üyelerden farksız değiller normal olarak. Bunun yeni bir atılım olduğunu ve sorunların, düzensizliğin olabileceğini biliyorsunuz yapmayın lütfen. Konularını çok beğendiğimiz 1 ayını doldurmasına yakın olan kişileri tabikide alıyoruz. Makine gibi işlemiyor sistem insiyatif kullanabiliyoruz anlatabiliyormuyum acaba? VIP alımlarıyla alakalı olarakta hiçbir şekilde ayrım yapılmadı bunuda kim uydurdu bilmiyorum ancak böyle yorumların gelmesi bizleri motive edeceğine kötüleştiriyor. Sizler bu ilerlemede destekmi olacaksınız köstekmi ?
(Bu işini düzgün yapamayanları tabii ki rapor ediyorum, kurallara uymuyorlar çünkü.)
(Bu mesajı yazmamın amacı bu yaptığınız şeyin iyi olduğunu belirtmek.)