Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teknopatı bilirmisin bilmem videosunu istersen atarım
Orda bir flashbellege kablosuz enthernet yazılımlarını net sayfasından yüklemişler ama vermiyorlar ordan kuruyorlar bende bulabilsem güzel olcak aslında ?
Hacı isteyen iletişime geçsin bedava Windows 7 bütün serilerini yollayayım ben format cdsini. Cracklar falan hepsi içinde. İsteyen windows 10'a günceller isteyen Windows 7 olarak kullanır.
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Toshiba laptop'uma format atmıştım aldığım 5tl'lik win7 cd'si ile. Bir baktım wifi & internet bağlantısı ile ilgili bilgisayarda hiçbir şey yok. Bir bilgisayarcıya götürdüm yeni windows kurdular 70tl'e. Sorun çözüldü. Tavsiyem seninde bu tip bir şey yapman. Bir bilgisayarcıya git format atsınlar.
1-| Crackli Asla Önermem. O Crack'i Sunan İçine Her Türlü Yazılımı (Trojan vb.) Yükleyebilir. Verilerin Tehlikede Demektir.
2-| Bazı Bilgisayarın Wi-Fi Erişimi Yok Ama Para Verip Taktırabilirsin. Mesela Benim Bilgisayarım Wi-Fi'yi Desteklemiyor Ayrı Bi Bileşen Almam Gerekiyor Bende Direkt Olarak İnterneti Bilgisayara Veriyorum.
Önerim Asla ve Asla Windows'unu Crackli Kullanma Pişman Olucaksın.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.