İnternet Yok! YARDIM

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teknopatı bilirmisin bilmem videosunu istersen atarım
Orda bir flashbellege kablosuz enthernet yazılımlarını net sayfasından yüklemişler ama vermiyorlar ordan kuruyorlar bende bulabilsem güzel olcak aslında ? :(
 

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş 2000 Tlye Bilgisayar Alıyorsun Crack Windows Kullanıyorsun Seninde Yapacağın İş Değil O Kadar Almışsın Pc Bir Windows Kurdursaydın Bari
 

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı isteyen iletişime geçsin bedava Windows 7 bütün serilerini yollayayım ben format cdsini. Cracklar falan hepsi içinde. İsteyen windows 10'a günceller isteyen Windows 7 olarak kullanır.
 

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Toshiba laptop'uma format atmıştım aldığım 5tl'lik win7 cd'si ile. Bir baktım wifi & internet bağlantısı ile ilgili bilgisayarda hiçbir şey yok. Bir bilgisayarcıya götürdüm yeni windows kurdular 70tl'e. Sorun çözüldü. Tavsiyem seninde bu tip bir şey yapman. Bir bilgisayarcıya git format atsınlar.
 

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-| Crackli Asla Önermem. O Crack'i Sunan İçine Her Türlü Yazılımı (Trojan vb.) Yükleyebilir. Verilerin Tehlikede Demektir.
2-| Bazı Bilgisayarın Wi-Fi Erişimi Yok Ama Para Verip Taktırabilirsin. Mesela Benim Bilgisayarım Wi-Fi'yi Desteklemiyor Ayrı Bi Bileşen Almam Gerekiyor Bende Direkt Olarak İnterneti Bilgisayara Veriyorum.

Önerim Asla ve Asla Windows'unu Crackli Kullanma Pişman Olucaksın.
 

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım crackli kullancam arkadaşlarım crackli kullanıyor ve hiçbir sorun yok!
Wifi adaptör Sorunumu çözüyormuş 30 tlilik bir fiyatı var onu alcam
 
Üst