MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gamewarrioru çağırıyorum ve saçma hareketleriyle kusmaktan öldürüyor
o zaman mantity 31 yeneceğini de bilmen gerekirdi bu yüzden seni öldürüyorum
dDos Canavarı Online Rejenerasyon Gücünü Kullanarak Sonsuz Cana Sahip.
Öğretmenlerden ordu oluşturup seni öldürüyorum byby
MantisWrath'ı çağrıyorum ve Yaptığı Alakasız Mesajlardan Dolayı Beyindeki sıvınızın aksaklığına yol açıyor ve beyin damarlarınız şişiyor.Tebrikler! Artık bir Ölüsünüz
Gamewarrioru çağırıyorum ve saçma hareketleriyle kusmaktan öldürüyor
Eren Bülbül'ü Çağırıyorum.Bülbül Gibi Sesiyle Kulaklarınızı Linç Ediyor Ve Ölüyorsunuz.
@Sergunkorowakurwa u çağırıyorum ve inanılmaz ego gücü ile hepinizi öldürüyor.
0.001 mm Boylarında, Mikroskop İle Görülebilen,Tek Hareketle Tüm Galaksiyi Yok Edebilen Bir Virüs İle Yok Ediyorum Seni
Konuyu patlatan bir canlı yapıyorum ve herkes ölüyor konu kilit
Dedi Ve Hikayeyi Kapattı GameWarrior.Broly saldırıdan kurtulur. Eren, Sergun, küçük canlı, patlatıcı canlı, öğretmen ordusu, mantiswrath ve gamewarrior'u omega blaster hareketiyle öldürüyor. dDos canavarı için de dünyadaki tüm internet bağlantılarını yok eder ve tüm dünya offline olur. Sonra Broly dDos canavarına saldırır ve Dragon fist ile vurarak dDos'u öldürür.
Sonuç: Efsanevi Süper Saiyan Broly kazandı.
U mad BRO?
Dedi Ve Hikayeyi Kapattı GameWarrior.
Anlamayanlar İçin;
Bu Yazıları GameWarrior Hikaye Olarak Okuyordu .____.
Yazımı Okursan GameWarrior Hikaye Okur İken O Sözleri Söylemiş Oldu.Hani Oyunu Oynarsında Sonra Birden Katsayım Gelip Adamın Hikaye Okuduğunu ve Aslında Böyle bir şey Olmadığını Anlarsınya.İşte O Mantıküstünde kırmızıyla yazan şeyi okumanızı tavsiye ederim.
"Efsanevi süper saiyan Broly kazandı" dedimgamewarrior falan kalmadı anlayacağın. buradakilerden sonra broly andromeda'yı ve samanyolu'ndaki tüm yıldızları yok etti.
Yazımı Okursan GameWarrior Hikaye Okur İken O Sözleri Söylemiş Oldu.Hani Oyunu Oynarsında Sonra Birden Katsayım Gelip Adamın Hikaye Okuduğunu ve Aslında Böyle bir şey Olmadığını Anlarsınya.İşte O Mantık![]()
eee...şu anda broly paralel evreni yok etti. okuduğumuz şey de paralel evrenin yok oluşuymuş demek ki. ama sıra bizim evrendeymiş broly'i aradım az önce o söyledi![]()
Signal White Now Etkisi İle Dişlerimdeki Parıltı Sayesinde Öldün
![]()
Gücümü Ö.M Den Atayımbroly: etkilenmedim. tüm gücün bu mu![]()
Gücümü Ö.M Den Atayım![]()
GeymVaryır Geri Açtı .___. Geleyepehelekonu kapatan canavarım konuyu kapattı