- En iyi cevaplar
- 0
İzlemez miyim? Çok da hoşuma gitti açıkçası.Demek izledin.
R.I.P BT_GoD 1996-∞
İzlemez miyim? Çok da hoşuma gitti açıkçası.Demek izledin.
R.I.P BT_GoD 1996-∞
16:42 Yasin tüfeğiyle bir geyik avlar ve erene "ereen kamp ateşi yak yemek buldum!!" diye bağırır.
bence sen kampa ddönmicen.İzlemez miyim? Çok da hoşuma gitti açıkçası.
Uyuyonuz vallaha billaha...Neyse oyuna devam
16:45 Dedektif @BT_GoD un bastığı mayın parçalarını alır,inceler.Mayın kaçaktır.Sahibini bulur,çünkü eskiden kaçakçılık yapıyordu,hatta bu malı o ona satmıştır.Herkesi toplar:
-Arkadaşlar,katili buldum.Katil ki--
Kalbinin üstünden sniperla vurulur.
Yasin çiğum ilk ben yazidumbence sen kampa ddönmicen.
16:45 Yasin çadıra girmiş digiturkte seç izleden tv2 deki kanıtı açıp izlemektedir.
sen ölüsün ._.Lokum Reyizden Önce Osndbk41 Gelir ve Osuruğuyla Ateşi Yakar ._.
kendi kendini öldüremezsinş ancak ben öldürürürm. ama yinede öldün.Neyse oyuna devam
16:45 Dedektif @BT_GoD un bastığı mayın parçalarını alır,inceler.Mayın kaçaktır.Sahibini bulur,çünkü eskiden kaçakçılık yapıyordu,hatta bu malı o ona satmıştır.Herkesi toplar:
-Arkadaşlar,katili buldum.Katil ki--
Kalbinin üstünden sniperla vurulur.
Döneceğim hem de havalı bir şekil de.bence sen kampa ddönmicen.
16:45 Yasin çadıra girmiş digiturkte seç izleden tv2 deki kanıtı açıp izlemektedir.
16:47 Yasin bestiayı arayıp katile dikkat et der.Döneceğim hem de havalı bir şekil de.
16: 50 et pişmiştir. Yaralılara öncelik verilir ve Bestia'nın getirdiği yemek eşliğinde afiyetle yenir.16:42 Yasin tüfeğiyle bir geyik avlar ve erene "ereen kamp ateşi yak yemek buldum!!" diye bağırır.
16: 50 et pişmiştir. Yaralılara öncelik verilir ve Bestia'nın getirdiği yemek eşliğinde afiyetle yenir.
16:52 Yasin dereden damacanayla su getirir16: 50 et pişmiştir. Yaralılara öncelik verilir ve Bestia'nın getirdiği yemek eşliğinde afiyetle yenir.
17:00 @B38T14 eve döner.Ancak dönerken bir çatışmanın ortasında kalır...
@Laloww_ vs Katil...
Laloww'un yanına geçen @B38T14 katili görüp görmediğini sorar.Ancak Laloww konuşamaz çünkü çadırı yanarken korkudan dilini yutmuştur.(ki hatırlarsanız son anda beni yasin kurtarıyodu)Laloww eliyle S işareti yaparken alnından ve kalbinden vurulup ölür...
Olm benim yazdığım mesajlar geç mi geliyo anlamıyom ki16: 50 et pişmiştir. Yaralılara öncelik verilir ve Bestia'nın getirdiği yemek eşliğinde afiyetle yenir.
Devam. 17:10 Elimde magnum tabanca ve yanımda @B38T14 ile ve onun elinde çifte tüfek vardı, katili aramaya çıktık. Yasin arkamızdan elinde Colt tipi tabanca ile geldi.Olm benim yazdığım mesajlar geç mi geliyo anlamıyom ki
17:12 yasin "bence katil kamptakilerden biri" diyor.Devam. 17:10 Elimde magnum tabanca ve yanımda @B38T14 ile ve onun elinde çifte tüfek vardı, katili aramaya çıktık. Yasin arkamızdan elinde Colt tipi tabanca ile geldi.