kim katil oyunu

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse oyuna devam
16:45 Dedektif @BT_GoD un bastığı mayın parçalarını alır,inceler.Mayın kaçaktır.Sahibini bulur,çünkü eskiden kaçakçılık yapıyordu,hatta bu malı o ona satmıştır.Herkesi toplar:
-Arkadaşlar,katili buldum.Katil ki--
Kalbinin üstünden sniperla vurulur.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse oyuna devam
16:45 Dedektif @BT_GoD un bastığı mayın parçalarını alır,inceler.Mayın kaçaktır.Sahibini bulur,çünkü eskiden kaçakçılık yapıyordu,hatta bu malı o ona satmıştır.Herkesi toplar:
Uyuyonuz vallaha billaha...
bence sen kampa ddönmicen.
16:45 Yasin çadıra girmiş digiturkte seç izleden tv2 deki kanıtı açıp izlemektedir.
Yasin çiğum ilk ben yazidum

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Lokum Reyizden Önce Osndbk41 Gelir ve Osuruğuyla Ateşi Yakar ._.
sen ölüsün ._.
Neyse oyuna devam
kendi kendini öldüremezsinş ancak ben öldürürürm. ama yinede öldün.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
17:00 @B38T14 eve döner.Ancak dönerken bir çatışmanın ortasında kalır...
@Laloww_ vs Katil...
Laloww'un yanına geçen @B38T14 katili görüp görmediğini sorar.Ancak Laloww konuşamaz çünkü çadırı yanarken korkudan dilini yutmuştur.(ki hatırlarsanız son anda beni yasin kurtarıyodu)Laloww eliyle S işareti yaparken alnından ve kalbinden vurulup ölür...

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
17:00 @B38T14 eve döner.Ancak dönerken bir çatışmanın ortasında kalır...
@Laloww_ vs Katil...
Laloww'un yanına geçen @B38T14 katili görüp görmediğini sorar.Ancak Laloww konuşamaz çünkü çadırı yanarken korkudan dilini yutmuştur.(ki hatırlarsanız son anda beni yasin kurtarıyodu)Laloww eliyle S işareti yaparken alnından ve kalbinden vurulup ölür...
16: 50 et pişmiştir. Yaralılara öncelik verilir ve Bestia'nın getirdiği yemek eşliğinde afiyetle yenir.
Olm benim yazdığım mesajlar geç mi geliyo anlamıyom ki