UmutYıldızYT
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hayHayır çünkü o Perwoll ile yıkandı.
![]()
hayHayır çünkü o Perwoll ile yıkandı.
![]()
paint gardaş buHoşgeldin!
Ben bu forumun boş insanıyım.
Gerçekçi olmak gerekirse imza kötü olmuş. ( Kusura bakma, kaba olmak istemedim. )
Al sana sanat:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buralarda iyi vakit geçirmen dileğiyle...
- ForumDoktoru
Çünkü sen Perwoll ile yıkandın.Hoş geldin. Buralarda genelde 12-14 yaşında kardeşlerimiz oluyor. Pek sorun çıkarmazlar, alıştık birbirimize. Foruma alışman dileğiyle.
-EgoMan B)
Sorun teşkil etmez :=)Hoş geldin. Buralarda genelde 12-14 yaşında kardeşlerimiz oluyor. Pek sorun çıkarmazlar, alıştık birbirimize. Foruma alışman dileğiyle.
-EgoMan B)
Hoşgeldin gelmesine de, Survival sunucu aççaksan hiç uğraşma. serverin 1 aya batar farklı sunucular aç
hub veya rpg. rpg da whitelist düzgün olsun diye koyulur veya benim fikrim gibi çok katı kurallar koyabilirsin (küfüre 1 hafta mute gibi). hub kuracaksan da insanlar diğer hublardan farklı hub oyunları ister.Herkese , hoşbuldum arkadaşlar yardımcı olmanız dileğiyle bana
ne tür tutar ?
Ne tür bir oyunlar , skyblock server tutar mı ?hub veya rpg. rpg da whitelist düzgün olsun diye koyulur veya benim fikrim gibi çok katı kurallar koyabilirsin (küfüre 1 hafta mute gibi). hub kuracaksan da insanlar diğer hublardan farklı hub oyunları ister.
pek sanmıyorum. ama türkiyenin en iyi sunucularındanNe tür bir oyunlar , skyblock server tutar mı ?