Minecraft 1.13 Güncellemesi: Teknik Olarak Güncellendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Roleplay tadında olmalı bana kalırsa.Hani güncelleme yapıyorlar ya aslında bir story oluştursalar daha iyi yerlere geleceğine eminim.Bunlar sadece oyuncularla kalmamalı.Optimizasyon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Ne kadar eklenti o kadar kasma yapacaktır.

Oyun Roleplay tadında olmalı bana kalırsa.Hani güncelleme yapıyorlar ya aslında bir story oluştursalar daha iyi yerlere geleceğine eminim.Bunlar sadece oyuncularla kalmamalı.Optimizasyon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Ne kadar eklenti o kadar kasma yapacaktır.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Dinnerbone tarafından duyuruldu:
Tahmine göre güncelleme adı 'Technically Better'

Son düzenleme:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Yeni haberler(DinnerBone tarafından tweetlendi):
Güncelleme Adı: Technically Better (Teknik olarak daha iyi)
İlk SnapShot yayın tarihi: Çok Yakında! (Önümüzde ki hafta dahil olabilir.)
Tahminime göre Ekim ayı içerisinde snapshot yayınlanacaktır.

Dinnerbone geliştiricisinin söylediğine göre: /save-all, /save-on & /save-off komutları /save enable, /save disable & /save komutu olarak değiştirilecektir.

Ayrıca, kesin değil ama BAN komutlarının da değişeceğine dair şüpheler bulunmakta.

SnapShot bu ay!

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Performans artışına sahip bir güncelleme bizleri bekliyor. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte komutlarıda renki bir şekilde yazacağız.

SnapShot tahmine göre önümüzde ki hafta yayınlanıyor!
Tahmini güncelleme adı: Teknik Olarak Daha İyi. (Technically Better)
Dinnerbone tarafından doğrulanmıştır!

SnapShot çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

Yeni doku paketleri Minecraft 1.14 sürümünde gelmesi bekleniyor.
NOT: Kesin değildir.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Görünüşe göre Minecraft iyi gidiyor. Eğer böyle devam ederse eski oyuncularını tekrar kazanabilir. Ellerine sağlık.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Minecraft dan hep iyi şeyler bekledim ama hiç iyi şeyler olmadı. Adamlar bir sürüm yükseltiyor fakat durum vahim. Sanırım bu güne kadar en dev güncelleme 1.9 güncellemesi oldu. Benim beklentilerim çok daha fazla, oyuna at arabası gelebilir. Bu at arabasıyla saman taşırız. Sonra ata 2 kişi binse hiç fena olmaz. Değişik temel itemler gelebilir, mesela oyuna yeni tür kılıçlar gelebilir. Ayrıca ejderhanın evreleri olabilir yavru, genç, yetişkin gibi. Her evrede kendine has özellikleri olur, ejderhaya binebiliriz. Artık "kaç olm kripıııııır!" ve "lan zombiii geliyoo" demekten bıktım. Yeni yaratıklar gelebilir. Oyunun sesleri zaten değişmeli, çok saçma ve kötü sesler var. Son olarak ise grafikler değiştirilmeli, blokların texturesi değişiyor fakat bence çok yetersiz. Oyuna gerçekçilik katmak gerek, mesela artık o saçma sapan blokları görmek istemiyorum daha hd şeyler olabilir.

Umarım haklıyımdır!

NOT: Blokların texturesi değişmeyecekmiş, üzücü :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...